Ο φάκελος για τη δολοφονία του Tupac παραμένει ακόμα ανοιχτός, παρά το γεγονός ότι ο συνεργός παραδέχθηκε την εμπλοκή του.

Οι αστυνομικές αρχές διαψεύδουν ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σχετικά με τη δολοφονία του Tupac, έπειτα από την πρόσφατη δημόσια ομολογία του συνεργού της φονικής επίθεσης στον θρυλικό ράπερ.

Μετά από 22 χρόνια, η δολοφονία του Tupac παραμένει ανεξιχνίαστη και εξακολουθεί να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα.

Mία νέα τηλεοπτική σειρά αμερικανικής παραγωγής, η οποία ονομάζεται «Unsolved: The Murders of Τupac and the Notorious B.I.G.» ασχολείται εκ νέου με τις πολυσυζητημένες υποθέσεις που αφορούν τις δολοφονίες των εμβληματικών ράπερ Tupac Shakur και The Notorious B.I.G. (Biggie Smalls), σε ηλικίες 25 και 24 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο εγκλήματα τελέστηκαν με έξι μήνες διαφορά και φέρεται να υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους.

Με αφορμή την τηλεοπτική σειρά, ο ράπερ Keefe D και πρώην μέλος της συμμορίας των Crips, Ομολόγησε για πρώτη φορά ότι επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με το δράστη κατά τη διάρκεια διάπραξης της αιματηρής επίθεσης στον Tupac στις 13 Σεπτεμβρίου 1996.

Παρ’ όλα αυτά, ο Keefe D τήρησε τους άγραφους νόμους των συμμοριών και δεν αποκάλυψε το όνομα του δράστη.

Στη συνέχεια, ο τηλεοπτικός σταθμός «KTNV» μετέδωσε ότι επρόκειτο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Keefe D μετά την ομολογία του.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Adam Herbets του «FOX 5 Las Vegas» μεταφέρει τη δήλωση του μητροπολιτικού αστυνομικού τμήματος του Λας Βέγκας, το οποίο διευκρινίζει ότι δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σύλληψης.

«Έχουμε γνώση των δηλώσεων που έγιναν στη συνέντευξη στο BET, αναφορικά με την υπόθεση του Tupac. Ως αποτέλεσμα εκείνων των δηλώσεων, έχουμε περάσει τους τελευταίους μήνες εξετάζοντας εκ νέου την υπόθεση στο σύνολό της», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Οι διάφορες αναφορές ότι πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης είναι ανακριβείς. H υπόθεση παραμένει ακόμα ανοιχτή ως ανθρωποκτονία.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας