Πιο «Τρελός» από ποτέ επέστρεψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το come back του Γιώργου Τσαλίκη στις αθηναϊκές πίστες και στη νυχτερινή ζωή της πόλης το περίμεναν όλοι!

Ο Γιώργος Τσαλίκης τους δικαίωσε μιας και βρίσκεται στα καλύτερα του και η πρεμιέρα του στο «Frangelico» συνοδεύτηκε με τεράστια επιτυχία.

Μετά από την πολύμηνη περιοδεία του σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία με πολλές sold out εμφανίσεις, ο γνωστός καλλιτέχνης «κατηφόρισε» προς την παραλιακή για να ξεσηκώσει το κοινό της Αθήνας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Μαζί με την Αγγελική Ηλιακή και τον Θανάση Βασιλάκο ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο γνωστό στέκι της παραλιακής και από ότι φάνηκε στην πρεμιέρα, το σχήμα θα αποτελέσει  τον πιο «διασκεδαστικό» προορισμό της πόλης.

Η πρεμιέρα είχε και λάμψη αστέρων.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Χρήστος Μενιδιάτης διασκέδασαν με τον καλό τους φίλο Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος μάλιστα τους έδωσε για λίγο το μικρόφωνο και τραγούδησαν τις δικές τους επιτυχίες.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δε χρειάζεται συστάσεις.

Το όνομά του αποτελεί εγγύηση στη διασκέδαση. Μετά από μία μεγάλη απουσία από τη νυχτερινή ζωή, κάνοντας ένα εξάμηνο live tour σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία, επιστρέφει πιο «Τρελός» από ποτέ στην πίστα του «Frangelico».

Έτοιμος να δώσει όλο του το είναι επί σκηνής, με ένα non stop show που ξεσηκώνει και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο.

«Τρελός»: Το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη
ακούγεται από Πειραιά μέχρι Ν. Υόρκη

Γιώργος Τσαλίκης - Τρελός (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας