Η Selena Gomez ευχήθηκε στον Justin Bieber με ένα πολύ τρυφερό και cool μήνυμα.

Ο Justin Bieber δε γιόρτασε έντονα φέτος τα γενέθλιά του, την Πέμπτη 1 Μαρτίου.

Τα 24α γενέθλια του Καναδού αστέρα ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, υποστηρίζει μία πηγή που μιλά στο «ΕΤ», λέγοντας: «Τον ενδιαφέρει μόνο να κάνει πράγματα με φίλους, πραγματικά δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα πάρτι.»

Η πηγή προσθέτει ότι ο Justin Bieber «συναντήθηκε με τα αγόρια (φίλους) του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έφαγαν μεσημεριανό και πήγαν για Go-Karts». Τον 24χρονο τραγουδιστή συνάντησε και η μητέρα του, η Pattie Mallette και οι δυο τους μάλιστα μοιράστηκαν μία μεγάλη αγκαλιά όταν είδαν ο ένας τον άλλον.

Και ενώ η σύντροφος του Justin Bieber, η Selena Gomez, δεν ήταν μαζί του κατά τη διάρκεια της ημέρας, η πηγή προσθέτει ότι το ζευγάρι συναντήθηκε αργότερα. «Είναι μαζί κάθε βράδυ», λέει, παρόλο που δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν η Selena και ο Justin γιόρτασαν μαζί ή τι του έδωσε ως δώρο.

«Είναι σούπερ δημιουργική και εξαιρετικά στοχαστική – θα του έδινε κάτι συναισθηματικό, όχι κατ’ ανάγκην κάτι ακριβά τρελό», υποθέτει η πηγή, προσθέτοντας ότι σχεδιάζουν ένα σύντομο ταξίδι, μόνο για τους δυο τους.

«Ήταν ένας πολυάσχολος μήνας, η Selena είχε πολλές εργασιακές υποχρεώσεις και στη συνέχεια πήγαν στην Τζαμάικα για το γάμο του πατέρα του Justin. Πριν από αυτό, η Selena ήταν στη Νέα Υόρκη, μόνη.»

Η Selena Gomez δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα γενέθλια του Instagram και του ευχήθηκε με έναν πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο, γράφοντας στο Instagram: «1 Μαρτίου 1994, κάποιος που ξέρω ότι τυχαίνει να είναι super cool γεννήθηκε.»

Αφήστε το σχόλιό σας