Πώς ονομάζεται το τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί ο Troye Sivan και η Ariana Grande;

Ο Troye Sivan είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το δεύτερο δίσκο του.

Ο Αυστραλός τραγουδιστής φιλοξενείται στο εξώφυλλο της έκδοσης του «GQ» για την πατρίδα του και μεταξύ άλλων, μιλάει για το καινούριο άλμπουμ και την πολυαναμενόμενη συνεργασία με την Ariana Grande.

«Έκανα το άλμπουμ που πάντα ήθελα να κάνω», δηλώνει με υπερηφάνεια. «Θα το είχα κάνει την τελευταία φορά, αλλά δεν ήξερα πώς», παραδέχεται.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Troye Sivan είχε αποκαλύψει στον αέρα του «BBC Radio 1″ και αργότερα μέσω Twitter, ότι έχει ηχογραφήσει ένα ντουέτο μαζί με την Ariana Grande, το οποίο αναμένεται να συμπεριληφθεί νέο δίσκο του.

Τώρα, ο 22χρονος τραγουδιστής μοιράζεται για πρώτη φορά τον τίτλο της συνεργασίας του με την 24χρονη αστέρα της pop. Το τραγούδι που τους φέρνει κοντά ονομάζεται «Dance To This».

«Είναι μία πραγματικά καλή φίλη», λέει για την Ariana Grande. «Δεν ήμουν σίγουρος εάν θα υπήρχαν συμμετοχές στο άλμπουμ, επειδή ήταν τόσο προσωπικό», σχολιάζει.

«Αλλά είχα αυτό το ένα τραγούδι και σκέφτηκα ότι χρειάζεται πραγματικά την Ariana Grande. Μισώ να ζητάω πράγματα από τον κόσμο, αλλά μάζεψε το κουράγιο να το ζητήσω – και το είχα (το τραγούδι) δύο ημέρες αργότερα», εξιστορεί.

Ο Troye Sivan συνάντησε για πρώτη φορά την Ariana Grande στο πλαίσιο των Billboard Music Awards του 2016 και μέσα σε δύο χρόνια ανέπτυξαν μία στενή φιλία που επισφραγίζεται δισκογραφικά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας