Το αυτοκίνητο του Calvin Harris συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα στους δρόμους του Beverly Hills.

Ο Calvin Harris ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το σαββατοκύριακο, συμβάν που είχε ως συνέπεια των τραυματισμό δύο ατόμων.

Το «ΤMZ» αναφέρει ότι ο διάσημος DJ / μουσικός παραγωγός από τη Σκωτία και η σύντροφός του, η Aarika Wolf, συγκρούστηκαν με ένα άλλο αυτοκίνητο στο Beverly Hills τους Λος Άντζελες την Κυριακή 6 Μαΐου.

Οι αυτόπτες μάρτυρες πληροφορούν ότι η σύντροφος του Calvin Harris ήταν πίσω από το τιμόνι ενός μαύρου Range Rover σε ένα δρόμο του Beverly Hills, πίσω από ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Honda με δύο κοπέλες επιβάτες.

Η οδηγός του Honda φέρεται να έστριψε αριστερά σε μία διασταύρωση και η Aarika Wolf δεν επιβράδυνε, με αποτέλεσμα να τρακάρει από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Από τη δύναμη της πρόσκρουσης άνοιξαν οι αερόσακοι του Range Rover και τα δύο αυτοκίνητα κατέληξαν αντικριστά το ένα στο άλλο.

Αμέσως καλέστηκε η αστυνομία και οι εμπλεκόμενοι αντάλλαξαν τα στοιχεία τους. Οι δύο επιβάτισσες του Honda παραπονέθηκαν ότι ούτε ο Calvin Harris ούτε η Aarika Wolf τις ρώτησαν εάν είναι καλά στην υγεία τους.

Calvin Harris - car crash

Ωστόσο μία πηγή κοντά στον Calvin Harris αμφισβητεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα. Υποστηρίζει ότι το Honda πήγε στο πλάι του δρόμου και φάνηκε να σταματάει.

Από την άλλη πλευρά, η πηγή του «TMZ» μεταφέρει ότι το λευκό Honda άλλαξε χωρίς προειδοποίηση λωρίδα και πήγε σε αυτή που κινούταν ο Calvin Harris, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μαύρο Range Rover που οδηγούσε η σύντροφός του.

Calvin Harris - car crash

Αφήστε το σχόλιό σας