Ειδικά γάντια κομμένα και ραμμένα, κυριολεκτικά, για κάθε θαυμαστή των Metallica σχεδίασε μία γαλλική διαφημιστική εταιρεία.

Η δισκογραφική επάνοδος των ασυναγώνιστων Metallica θεωρήθηκε δικαίως πολυαναμενόμενη. Οι θαυμαστές της μπάντας είχαν να ακούσουν καινούριο υλικό της εν πολλοίς από το 2008, όταν και κυκλοφόρησε η τελευταία δουλειά τους.

Οι πραγματικοί «guitar heroes» καλωδιώθηκαν με τις κιθάρες τους, όχι για να αυτοκαταστραφούν – όπως είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ τους, αλλά για να ανατρέψουν κάθε δεδομένο.

Ο δέκατος δίσκος στη σταδιοδρομία των Metallica κυκλοφορεί από τις 18 Νοεμβρίου με την ονομασία «HardwiredTo SelfDestruct», επιφυλάσσοντας τη μία έκπληξη μετά την άλλη.

Καταρχάς, ο James Hetfield και το υπόλοιπο γκρουπ δημιούργησαν από ένα video clip για το καθένα από τα δεκατρία τραγούδια που περιλαμβάνει το άλμπουμ, τα οποία δημοσιεύτηκαν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

Δείτε τα video clip
του «Hardwired… To Self-Destruct» εδώ

Τις τελευταίες ημέρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου και του κόσμου ένα ευφάνταστο σποτ που αναφέρεται στο καινούριο δίσκο των Metallica με το σλόγκαν «You Don’t Say No To Metallica».

Οι αξίες και τα ιδανικά είναι ακατάλυτα και πρέπει να περνούν ως καταπίστευμα από γενιά σε γενιά. Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση των Metallica και μίας συμπεθέστατης γιαγιάς που – μιας και έπονται τα Χριστούγεννα – κάνει δώρο στον εγγονό της ένα αρκετά ιδιαίτερο και καθόλου κοινότυπο ζευγάρι γάντια, κομμένο και ραμμένο – στην κυριολεξία – για κάθε ροκά!

Το video δημιουργήθηκε για λογαριασμό της γαλλικής Mercury Music από το διαφημιστικό agency της «Brand Station» και απαριθμεί ήδη πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές στη σελίδα της πρώτης στο Facebook.

Η καλύτερη είδηση είναι ότι η καμπάνια θα συμπληρωθεί με την ευρεία διάθεση στην αγορά των ειδικά σχεδιασμένων αυτών γαντιών, που σχηματίζουν την περιβόητη χειρονομία «Sign of the Horns», προς τέρψη κάθε ακροατή των Metallica αλλά και γενικότερα της rock και της metal μουσικής.

Metallica gloves - Hit Channel

Για να έχετε ζεστασιά τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα με ανατρεπτικό στιλ!

Metallica gloves - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας