Η αγάπη του κοινού που αντικρίζει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν έχει τέλος και λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης διοργανώνεται και τρίτη συναυλία της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!

Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, θα γίνει και τρίτη συναυλία τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής!

«Η δύναμη σας πραγματικά είναι η δύναμη μου. Νιώθω μεγάλη συγκίνηση για την αγκαλιά σας και την αποδοχή σας. Φίλοι μου αγαπημένοι θα τα πούμε τελικά και τρίτη μέρα στον κήπο του Μεγάρου. Έτσι την Δευτέρα στις 22 Σεπτέμβρη στις 9 ακριβώς σας περιμένω στον κήπο να τραγουδήσουμε μαζί και να μπούμε αγκαλιασμένοι και με δύναμη στο φθινόπωρο. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και κυρίως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που μας παραχωρεί και άλλη μια μέρα τον όμορφο κήπο του.» – Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Δύναμη που δώσατε στην Ελεωνόρα ήταν τόσο μεγάλη ώστε να γίνει και τρίτη συναυλία, τη Δευτέρα 22/9 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής!!!!!

20,21,22 Σεπτεμβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας περιμένει όλους στον Κήπο του Μεγάρου για να αποχαιρετίσουμε μαζί της το καλοκαίρι!!!!!

Με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει ακομπλεξάριστα και με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν! Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις της φωνής και των τραγουδιών της.

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Καλοκαίρι 2014
“Η δύναμη σου, δύναμη μου…”
20, 21 & 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στον ΚΗΠΟ του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μαζί της η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου. Πλαισιώνεται επίσης από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν και Δημήτρης Γασιάς: βιολί.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης
Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

Προπώληση εισιτηρίων: €10,00
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €12,00

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

Αφήστε το σχόλιό σας