Η Adele περιγράφει την Rihanna σαν την «ίδια τη ζωή» και θα την ήθελε στην ομάδα της

Η Adele έδωσε μια πολύ μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, εδώ μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη, με την τραγουδίστρια να μιλάει για όλα.  Ανάμεσα στο πολλά η αστέρας του «Hello» αναφέρθηκε στη πρόσφατη μόδα των celeb squads, που ξεκίνησε από την Taylor Swift με τους διάσημους gueststars που εμφανίζονται στα live της να μην έχουν τελειωμό, και φαίνεται ότι είναι λίγο μπερδεμένη από το όλο θέμα αλλά η δικά της ομάδα σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον.

«Έχω ακούσει για μια ομάδα, είπε η Adele, θα μου άρεσε η ομάδα μου να αποτελείτε από supermodels, είμαστε όλες. Στο μυαλό μας. Υποθέτω ότι έχω τη δική μου ομάδα, δεν θα είναι ενδιαφέρον όπως οι άλλες ομάδες εκεί έξω, αλλά ίσως η Rihanna μπορούσε να είναι μέρος της δικής μου, θα ήταν cool. Θεέ μου! Είναι ίδια η ζωή, έτσι δεν είναι; την αγαπώ»

Adele Rolling Stone cover 2015

Adele μίλησε για τη επιστροφή της, την επιτυχία του «Hello» αλλά και την σιλουέτα της. H ίδια λέει πως όταν πρέπει να γυμναστεί γκρινιάζει, «δεν απολαμβάνει καθόλου», τις ώρες που βρίσκεται στο γυμναστήριο. Ωστόσο η νέα της δισκογραφική δουλειά, την παρακίνησε να επανέλθει στα κιλά της. «Επανήλθα στα κιλά μου, αλλά δεν είναι ότι μπήκα στο νούμερο μηδέν ή κάτι τέτοιο…», δήλωσε. Στη συνέχεια τόνισε, ότι ακόμα και αν αδυνάτιζε κάποια στιγμή στο μέλλον, δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να δείξει ποτέ το σώμα της.

«Αν θα έδειχνα το σώμα μου, αν ήμουν πιο αδύνατη; Μάλλον όχι, γιατί το σώμα μου, μου ανήκει. Μερικές φορές είμαι περίεργη και αναρωτιέμαι, αν θα είχα την ίδια επιτυχία, αν είχα αυτό το μέγεθος…Δεν είμαι τέλεια αλλά πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι απεικονίζονται, ως τέλειοι, απρόσιτοι και ανέγγιχτοι».

Για τη σχέση της με τη διασημότητα, τόνισε: «Ο κόσμος νομίζει  ότι μισώ να είμαι διάσημη. Αλλά δεν είναι έτσι. Απλά με φοβίζει όλο αυτό. Θεωρώ ότι είναι πολύ τοξικό και πολύ εύκολο να εθιστείς σε αυτό», δήλωσε. Μιλώντας για εθισμούς, αποκάλυψε ότι έκοψε το τσιγάρο. «Το αγαπούσα πολύ το κάπνισμα, αλλά τόσες ασθένειες σχετίζονται με αυτό». Επίσης, είναι πιο προσεκτική με το ποτό: «Όταν έχεις παιδιά, το να έχεις hangover είναι βασανιστήριο!»

Αφήστε το σχόλιό σας