«Τραβάτε Με Κι Ας Κλαίω», τραγουδά ο Κώστας Αγέρης.

Ο Κώστας Αγέρης, ο νικητής του «The Voice of Greece 2» και ένας από τους πιο κεφάτους σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Τραβάτε Με Κι Ας Κλαίω».

Γεννήθηκε στην Κοζάνη και από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μυήθηκε στα μυστικά της ποντιακής μουσικής, παίζοντας λύρα και κρουστά με τη βοήθεια του πατέρα του, Γιάννη Παπαγερίδη, αναγνωρισμένου μουσικού και ερμηνευτή. Από τα 10 του χρόνια συμμετέχει, παίζοντας και τραγουδώντας, στους δίσκους του πατέρα του.

Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, έχοντας κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες. Σήμερα ο Κώστας Αγέρης είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας.

Μετοίκησε στην Αθήνα με σκοπό να κάνει τα πρώτα του λαϊκά βήματα στο χώρο της μουσικής, όπου Χρήστος Παπαδόπουλος ανακαλύπτει το ταλέντο του και έτσι συνεργάζεται με το συγκρότημα «Τα παιδιά από την Πάτρα».

Μοιραία η στράτα του συναντήθηκε με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές τόσο στη δισκογραφία όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών οι. Μητροπάνος, Νταλάρας, Βαρδής, Κραουνάκης, Βιτάλη, Π. Παπαδοπούλου, Γαρμπή, Μαίρη Λίντα, Καρράς, Οικονομόπουλος, Νέγκα, Καλημέρη κ.ά.

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Αγέρης συμμετείχε στη μουσική επένδυση τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών: «Για Την Καρδιά Ενός Αγγέλου», «Εξαφάνιση», «Τύχη Βουνό», «Χωρίς Όρια», «Είναι Στιγμές, «I Love Καρδίτσα» και επιμελήθηκε το sound design των ταινιών «Λάρισα Εμπιστευτικό» και «Γαμπροί Της Ευτυχίας».

Το νέο τραγούδι του Κώστα Αγέρη ονομάζεται «Τραβάτε Με Κι Ας Κλαίω», σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το video clip σκηνοθέτησε ο Manos Schetto και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Λίμνη Μπελέτσι στην Πάρνηθα,

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας