Ποια ανερχόμενη τραγουδίστρια θα συναντήσει στο νέο τραγούδι της τη μουσική του Χρήστου Δάντη και τους στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου;

Αφού έκανε την «Πρώτη» της σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, επανήλθε για αναφωνήσει «Θα Τρελαθώ».

Τώρα, η τραγουδίστρια για την οποία γίνεται ο λόγος, αναμένεται να συμπράξει δισκογραφικά με δύο ονόματα που διαθέτουν πάμπολλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Ο Χρήστος Δάντης, «λαϊκός ροκάς» και συγχρόνως «ροκάς με λαϊκή ψυχή», θα προσφέρει μία ολοκαίνουρια σύνθεσή του στη διάθεση της ανερχόμενης τραγουδίστριας, τοποθετώντας με αυτόν τον τρόπο τα αρχικά θεμέλια.

Η Όλγα Βλαχοπούλου με τη σειρά της, μία εξαιρετική στιχουργός στην οποία οφείλουμε τεράστιες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, του Νίκου Βέρτη, των Πυξ Λαξ, της Δέσποινας Βανδή, της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και άλλων, ολοκληρώνει το εγχείρημα με τους στίχους της.

Ποια είναι λοιπόν η… «μυστηριώδης» τραγουδίστρια αυτών των γραμμών;

Πρόκειται, όπως θα καταλάβατε από τις πρώτες ενδείξεις, για την Άντρια Ράστη!

Από την άνοιξη του 2015, η Άντρια Ράστη είναι ενταγμένη στην οικογένεια της Minos EMI / Universal, της μεγαλύτερης δισκογραφικής εταιρείας στη χώρα, έχοντας κυκλοφορήσει από εκεί δύο τραγούδια. Το «Η Πρώτη» και το «Θα Τρελαθώ» παρείχαν τη δυνατότητα να έρθουμε σε καλύτερη επαφή με τη φωνή της.

Πλέον, η Άντρια Ράστη ετοιμάζει με τεράστια χαρά το επόμενό της single.

Όπως γράφτηκε παραπάνω, ο Χρήστος Δάντης και η Όλγα Βλαχοπούλου είναι οι δύο δημιουργοί που «γέννησαν» το τραγούδι.

Μία συνεργασία «όνειρο ζωής» για την Άντρια Ράστη, όπως η ίδια αναφέρει, αλλά και κατάκτηση σε έναν χώρο που τελικά είναι δυσκολότερος από ό,τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Η ανάρτηση που έκανε η Άντρια Ράστη για το νέο τραγούδι

«Με τεράστια χαρά σας ανακοινώνω ότι ο συνθέτης του καινούργιου μου τραγουδιού είναι ο ένας και μοναδικός Χρήστος Δάντης! Και η στιχουργός η υπέροχη Όλγα Βλαχοπούλου! Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευτυχία μου! Όνειρο ζωής για μένα κ οι δύο αυτές συνεργασίες! @christosdantis @olga_vlachopoulou σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Θα σας ευγνωμονώ για πάντα!»

«Η Πρώτη»

«Θα Τρελαθώ»

Αφήστε το σχόλιό σας