Η Άννα Καμαρινού ανανεώνεται και προχωρά στο επόμενο μεγάλο βήμα.

Η ανερχόμενη Άννα Καμαρινού ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού τραγουδιού της από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, εγκαινιάζοντας μία καινούρια σελίδα στην καριέρα της.

Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο άνθρωπος που ξεχώρισε την τραγουδίστρια με την πηγαία λαϊκή χροιά, με αποτέλεσμα να της προτείνει να τον πλαισιώνει στις εμφανίσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό, από το 2014 έως σήμερα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έδωσε στην Άννα Καμαρινού το βάπτισμα του πυρός και στη δισκογραφία, αφού υπέγραψε συνθετικά το παρθενικό τραγούδι της με τίτλο «Πρώτη Φορά», σε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που εμπιστεύεται σύνθεσή του σε άλλον καλλιτέχνη.

Τους στίχους στο «Πρώτη Φορά» πρόσθεσε ο ταλαντούχος Γιώργος Τσοπάνης, στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη και υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ένα χρόνο μετά, η Άννα Καμαρινού ολοκληρώνει αυτόν τον κύκλο και κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, με άλλη μία σύμπραξη κορυφής. Τη φετινή σεζόν, θα συνοδεύει τον Νίκο Οικονομόπουλο και τους Onirama στο «Κέντρο Αθηνών», όπου θα συνεχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ατόφια φωνή και τη θελκτική σκηνική παρουσία της.

Συγχρόνως, η Άννα Καμαρινού εντάσσεται στη δισκογραφική οικογένεια της Minos EMI / Universal, με το σήμα της οποίας θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως το δεύτερο τραγούδι της.

Άννα Καμαρινού - Κάνε Μία Τρέλα (cover) - Hit Channel

Το single έχει τον τίτλο «Κάνε Μια Τρέλα» και θα αποκαλυφθεί σύντομα. Η μουσική ανήκει στον Μάριο Ψιμόπουλο και οι στίχοι στην Ελένη Γιαννατσούλια.

Πάρτε μία γεύση παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας