Μία έρευνα εξέτασε τα χαρακτηριστικά του προσώπου διάσημων ανδρών για να αναδείξει τον ελκυστικότερο.

Αν και για πολλούς ισχύει ήδη, τα μυστηριώδη πράσινα μάτια του Harry Styles είναι, σύμφωνα με την επιστήμη, τα πιο όμορφα μάτια τραγουδιστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το βρετανικό Κέντρο για την Προχωρημένη Αισθητική Προσώπου και την Πλαστική Χειρουργική δημοσίευσε πρόσφατα μία μελέτη χρησιμοποιώντας τη «χρυσή αναλογία», μία μορφή μέτρησης για την ανίχνευση της συμμετρικότητας ενός προσώπου. Σκοπός ήταν να προσδιορίσει ποιοι ακριβώς διάσημοι άνδρες είναι αντικειμενικά οι πιο όμορφοι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Harry Styles βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης των πιο όμορφων ματιών, λόγω του μήκους και της απόστασης μεταξύ τους.

Η μελέτη εξέτασε ποιος είναι ο πιο ελκυστικός συνολικά και ποιος έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά προσώπου, όπως τα μάτια, η μύτη, το πηγούνι και το σχήμα του προσώπου. Αν και αποδείχθηκε πόσο εύκολο είναι να χαθεί κανείς στα μάτια του μέλους των One Direction, ως πιο ελκυστικός συνολικά αναδείχθηκε ο ηθοποιός George Clooney, τοποθετώντας τον τραγουδιστή του «Sign of the Times» στην τέταρτη θέση.

Άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα που περιλαμβάνονται στην έρευνα, περιλαμβάνουν το πηγούνι του Harry Styles ως το καλύτερο που αναζητήθηκε. Ο πρώην συνεργάτης του στους «1D», ο Zayn Malik, κατετάγη ως ο ένατος πιο ελκυστικός, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις εντοπίζονται ζευγάρια ματιών όπως εκείνα του Will Smith, του Brad Pitt και του Idris Elba.

Η ομορφιά μπορεί να είναι υποκειμενική, αλλά είναι πολύ δύσκολο να διαφωνήσετε με την επιστήμη σε αυτή την περίπτωση:

Harry Styles - Hit Channel

Δείτε επίσης:
Ο ιπτάμενος Harry Styles στο καθηλωτικό
video clip του «Sign Of The Times»

Harry Styles - Sign of the Times (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας