Μία απρόσμενη προσθήκη πραγματοποιεί στο δυναμικό της η Minos EMI / Universal.

Η Minos EMI / Universal με χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό της τον ταλαντούχο Ηλία Καμπακάκη.

Με φανατικό κοινό να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, αλλά και έχοντας ξεπεράσει συνολικά τις 20.000.000 προβολές στο YouTube με τα τραγούδια του, ο Ηλίας Καμπακάκης υπογράφει για πρώτη φορά σε δισκογραφική εταιρεία.

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του φέρνει την υπόσχεση για πολλά τραγούδια φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, όπως συνέβη με τα «Παλιοπράγματα» που τον έκαναν γνωστό στο κοινό και τον έφεραν στην πόρτα των ραδιοφωνικών σταθμών.

Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους δημιουργούς όπως η Ελένη Γιαννατσούλια, ενώ έχει υπογράψει τραγούδια και για άλλους καλλιτέχνες, όπως το «Αργότερα» για την Αμαρυλλίδα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Minos EMI / Universal, που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Ηλίας Καμπακάκης - Minos EMI Universal - Hit Channel

Μαζί με τους νέους και έμπειρους συνεργάτες του πραγματοποίησε την προακρόαση του νέου του single με τίτλο «Υποτίθεται».

Το τραγούδι υπογράφει μουσικά ο Ηλίας Καμπακάκης, στιχουργικά η Ελένη Γιαννατσούλια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες και στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής τις επόμενες ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι!

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το «Υποτίθεται» παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας