Το video clip του «True Disaster», μέσα από το νέο δίσκο της «Lady Wood», φέρνει η Tove Lo.

Η Tove Lo ντύνει με εικόνα το «True Disaster», απομονώνοντας ένα απόσπασμα από την ταινία μικρού μήκους που γύρισε για το νέο άλμπουμ της.

Έπειτα από τον παρθενικό και πλατινένιο μάλιστα δίσκο της, το «Queen of the Clouds», η Σουηδή τραγουδίστρια και δημιουργός επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με λάβαρο τη θηλυκότητα, τη σεξουαλικότητα και την επαναστατικότητά της.

Τα σχόλια που έχει αποσπάσει το «Lady Wood», όπως ονομάζεται ο καινούριος δίσκος της, στέκονται στους «σκοτεινούς» pop ήχους που το διαφοροποιούν από κάθε άλλη κυκλοφορία του εφετινού φθινοπώρου.

Το «Lady Wood» διαχωρίζεται σε δύο κεφάλαια που αποκρίνονται σε διαφορετικές συναισθηματικές εξάρσεις: Στο «Fairy Dust» και στο «Fire Fade». Για την ακρίβεια, η Tove Lo εξετάζει το ενδεχόμενο αυτά τα δύο σκέλη να είναι το ήμισυ ενός διπλού άλμπουμ που θα συγκροτηθεί με την κυκλοφορία της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς της το 2017, καθώς έχει ανακοινώσει άλλα δύο κεφάλαια, το «Light Beam» και το «Pitch Black».

Ένα «Cool Girl» χωρίς ταμπού

Το «Cool Girl» ήταν το κομμάτι του άλμπουμ με το οποίο ήρθαμε πρώτα σε επαφή για να ακολουθήσει η συνεργασία της με τον Wiz Khalifa στο «Influence» και το «True Disaster».

Όπως είχε προϊδεάσει η Tove Lo με τα αντίστοιχα trailers, το πρώτο σκέλος του «Lady Wood» πλαισιώνεται από το ομότιτλο Fairy Dust») φιλμ μικρού μήκους, στο οποίο οπτικοποιούνται και τα πέντε τραγούδια που περιλαμβάνει.

Δείτε το απελευθερωμένο και προκλητικό φιλμ
της Tove Lo για το «Fairy Dust»

Ένα απόσπασμα του «Fairy Dust» απομονώνεται και έρχεται ως το video clip του «True Disaster», ενός όπου η Tove Lo επιδιώκει την αληθινή (συναισθηματική) καταστροφή της.

Αφήστε το σχόλιό σας