Η Tove Lo επιδιώκει την αληθινή (συναισθηματική) καταστροφή της, διατηρώντας όμως τα ηνία του ελέγχου.

Τρίτο διαδοχικά νέο τραγούδι για την Tove Lo, μία ανάσα πριν την έλευση του καινούριου άλμπουμ της.

Η 28χρονη Σουηδή δε διακρίνεται μόνο για το ιδιοσυγκρασιακό μείγμα pop, επηρεασμένης από την pop των 80’s και τη σύγχρονη EDM, που ξεδιπλώνει ως τραγουδίστρια αλλά και για τα επιτεύγματά της ως δημιουργός.

Μεταξύ τους συγκαταλέγεται το υποψήφιο για βραβείο Grammy «Love Me Like You Do» της Ellie Goulding (μέσα από το soundtrack της ταινίας «Fifty Shades Of Grey»), το «Heroes» με τον Alesso, το «Close» με τον Nick Jonas και πολλά ακόμη τραγούδια που είτε συμμετέχει στη δημιουργία τους είτε δανείζει συν τοις άλλοις και τη φωνή της.

«I’m a cool girl»

Έπειτα από τον παρθενικό και πλατινένιο μάλιστα δίσκο της, το «Queen of the Clouds» (2014), η τραγουδίστρια εργάστηκε πάνω στο «πιο σκοτεινό και ονειροπόλο» άλμπουμ, όπως η ίδια έχει δηλώσει.

Ο τίτλος της δεύτερης δισκογραφικής δουλειάς της είναι «Lady Wood» και η κυκλοφορίας έχει τοποθετηθεί από την Island Records / Universal για τις 28 Οκτωβρίου.

Προτού φτάσουμε σε εκείνο σημείο, τον δίσκο προλόγισε πρώτο το electro-pop κομμάτι «Cool Girl», στο video clip του οποίου η Tove Lo μεταμορφώθηκε σε άλλη… «Imperator Furiosa» (όπως την ενσάρκωσε η Charlize Theron στο «Mad Max»), αποκτώντας τις πιο άγριες ορέξεις.

Η Tove Lo αποκτά άγριες διαθέσεις
στο video του «Cool Girl»

«You know I’m under the influence»

Δεύτερο χτύπημα η σύμπραξη της Tove Lo με τον Wiz Khalifa.

Όπως συνέβη στο «Queen of the Clouds», έτσι και το «Lady Wood» θα χωριστεί σε δύο κεφάλαια που αντικατοπτρίζουν διαφορετικές συναισθηματικές τάσεις: Στο «Fairy Dust» και στο «Fire Fade».

Οι δύο μοναδικές συνεργασίες της Tove Lo με άλλους καλλιτέχνες θα περιέχονται στο πρώτο σκέλος. Η μία εξ αυτών είναι με τον Αμερικανό ράπερ Wiz Khalifa στο «Influence», το οποίο είχαμε να την ευκαιρία να ακούσουμε τις προηγούμενες ημέρες.

Tove Lo και Wiz Khalifa
υπό την επήρεια του «Influence»

«You can be just what I want, my true disaster»

Στο τρίτο κατά σειρά single που προμηνύει το επερχόμενο άλμπουμ της, η Tove Lo επιδιώκει… την απόλυτη (συναισθηματική) καταστροφή της.

Τονίζοντας ξανά το επίπεδο της αυτοπεποίθησης, της ανεξαρτησίας και της αυτογνωσίας της, στο οποίο βασίζεται η ιδέα του «Lady Wood», η Tove Lo ανατρέπει την κατάσταση και παίρνει τα ηνία του ελέγχου στο «True Disaster».

Το tracklist του «Lady Wood»

 1. Fairy Dust (Chapter I)
 2. Influence (feat. Wiz Khalifa)
 3. Lady Wood
 4. True Disaster
 5. Cool Girl
 6. Vibes (feat. Joe Janiak)
 7. Fire Fade (Chapter II)
 8. Don’t Talk About It
 9. Imaginary Friend
 10. Keep It Simple
 11. Flashes
 12. WTF Love Is

Tove Lo - Lady Wood (cd album cover)

Βρείτε το «Lady Wood» στο iTunes και στο Google Play.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας