Για άλλους αισθησιακό, για άλλους καυτό. Για άλλους απελευθερωμένο, για άλλους προκλητικό. Αυτό που ισχύει για όλους είναι το 100% Tove Lo.

Η Tove Lo κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ «Lady Wood» και πλαισιώνει την άφιξή του με μία ταινία μικρού μήκους.

Μετά το «Queen of the Clouds», τον παρθενικό και πλατινένιο δίσκο της, η τραγουδίστρια δούλεψε πάνω στο «πιο σκοτεινό και ονειροπόλο» άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Island Records / Universal.

Lead single της δουλειάς έγινε το electro-pop «Cool Girl»στο video clip του οποίου η Tove Lo μεταμορφώθηκε σε άλλη… «Imperator Furiosa» (όπως την υποδύθηκε η Charlize Theron στο «Mad Max»), αποκτώντας τις πιο άγριες ορέξεις.

Ενδιάμεσα, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη συνεργασία με τον Wiz Khalifa στο «Influence» και το «True Disaster».

Τα πρώτα σχόλια που έχει προλάβει να αποσπάσει το «Lady Wood» στέκονται στους «σκοτεινούς» pop ήχους που το διαφοροποιούν από κάθε άλλο δίσκο του φετινού φθινοπώρου.

Συναισθηματικές εξάρσεις

Το «Lady Wood» διαχωρίζεται σε δύο κεφάλαια που αποκρίνονται σε διαφορετικές συναισθηματικές εξάρσεις: Στο «Fairy Dust» και στο «Fire Fade». Για την ακρίβεια, η Tove Lo εξετάζει το ενδεχόμενο αυτά τα δύο σκέλη να είναι το ήμισυ ενός διπλού άλμπουμ που θα συγκροτηθεί με την κυκλοφορία της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς της το 2017.

Όπως είχε προϊδεάσει η Tove Lo με τα αντίστοιχα trailers, το πρώτο σκέλος του «Lady Wood» πλαισιώνεται από το ομότιτλο Fairy Dust») φιλμ μικρού μήκους, στο οποίο οπτικοποιούνται και τα πέντε τραγούδια που συμπεριλαμβάνει.

Η ταινία ξεκινά από τον περιβάλλοντα χώρα του ίδιου μοτέλ όπου διαδραματίστηκε και το video clip του «Cool Girl», διατηρώντας έτσι τη συνοχή τόσο της υπόθεσης όσο και μεταξύ των τραγουδιών.

Υπάρχουν πολλοί χαρακτηρισμοί που θα ταίριαζαν στο «Fairy Dust». Για άλλους αισθησιακό, για άλλους καυτό. Για άλλους απελευθερωμένο, για άλλους προκλητικό. H ιδέα του «Lady Wood» βασίζεται στην αυτοπεποίθηση, στην ανεξαρτησία και στην αυτογνωσία, στοιχεία που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα της Tove Lo.

Τη σκηνοθεσία στο φιλμ μικρού μήκους πραγματοποίησε ο Tim Erem, σκηνοθέτης μεταξύ άλλων των video clip του «Work» της Rihanna και του Drake, του «Close» του Nick Jonas και της Tove Lo, του «Lean On» των Major Lazer, Dj Snake, MØ.

Δείτε παρακάτω το «ακατάλληλο», όπως επισημάνθηκε από το YouTube, video του «Fairy Dust»:

Αφήστε το σχόλιό σας