Μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση για «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι».

Ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ο Νίκος Μωραΐτης και η Panik Oxygen σας προσκαλούν στην παρουσίαση του άλμπουμ «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι», τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 20:30, στο «Kremlino» (Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς).

Οι δύο καταξιωμένοι δημιουργοί θα μιλήσουν για την ξεχωριστή μουσική συνάντηση που ξεδιπλώνεται μέσα από τα έντεκα τραγούδια του δίσκου, τα οποία ερμηνεύουν, καθένας με τον ξεχωριστό του τρόπο, οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Λιδάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Πάνος Παπαϊωάννου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένη Ροδά, Μπάμπης Στόκας και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μυζάλης θα προλογίσουν την εκδήλωση, στην οποία θα παραβρεθούν και οι ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας, Μανώλης Μητσιάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μπάμπης Στόκας, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Ροδά και Πάνος Παπαϊωάννου.

Παράλληλα, σε ένα αυτοσχέδιο, παρεΐστικο live, θα παρουσιαστούν κάποια από τα κομμάτια της δισκογραφικής δουλειάς.

Το άλμπουμ «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» αποτελεί έναν σημερινό λαϊκό δίσκο, που ενσωματώνει τις μνήμες του κλασικού λαϊκού τραγουδιού.

Ήδη έχουν ξεχωρίσει το ομότιτλο κομμάτι με τη μαγική ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, «Το Κλαδί» που ερμηνεύει μοναδικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το «Αποτυπώματα», ένα ιδιαίτερο χασάπικο με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα.

«Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας