Αγαπημένοι ερμηνευτές στην παρουσίαση για «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» (pics)

«Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» ξεδιπλώθηκε επί σκηνής από τους συντελεστές του.

Ο Νίκος Μωραΐτης και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου παρουσίασαν το άλμπουμ «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, σε μία ιδιαίτερη βραδιά στο κατάμεστο «Kremlino», παρουσία αγαπημένων ερμηνευτών και κοινού.

Στην παρουσίαση, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου, οι δύο καταξιωμένοι δημιουργοί μίλησαν για την ξεχωριστή μουσική συνάντηση που ξεδιπλώνεται μέσα από τα έντεκα τραγούδια του δίσκου.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν, καθένας με τον ξεχωριστό του τρόπο, οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Λιδάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Πάνος Παπαϊωάννου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένη Ροδά, Μπάμπης Στόκας και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο δημοσιογράφος – μουσικολόγος Γιώργος Μυζάλης προλόγισαν την εκδήλωση, με τον πρώτο να επισημαίνει πως «αυτός ο δίσκος καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει, όλα τα τραγούδια έχουν κέντρο βάρους» και το δεύτερο να τονίζει «είναι ένας δίσκος που δεν βγαίνει από CD player. Θέλω να τον ακούω ξανά και ξανά».

Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι - παρουσίαση
Νίκος Μωραΐτης – Ελευθερία Αρβανιτάκη – Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Παίρνοντας το λόγο, ο Νίκος Μωραΐτης αποκάλυψε πως «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» προέκυψε όταν ο Χρυσόστομος Καραντωνίου απάντησε σε μία ανάρτησή του στο Facebook και ευχαρίστησε την Panik Oxygen που «σκέφτηκε ανάποδα από τους κανόνες της αγοράς» και κυκλοφόρησε ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ δύο δημιουργών.

«Αυτή η δουλειά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», ανέφερε από την πλευρά του ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ευχαριστώντας τη «“Super League” του ελληνικού τραγουδιού» που ερμηνεύει τα κομμάτια.

Παρόντες ήταν οι ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μπάμπης Στόκας και Πάνος Παπαϊωάννου, ενώ σε ένα παρεΐστικο live, παρουσιάστηκαν κάποια από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο δίσκο.

Η ζεστή εκδήλωση έκλεισε με τον Γιώργο Νταλάρα επί σκηνής, ο οποίος, αστειευόμενος για τις πολλές πρόβες που είχε κάνει, είπε την ατάκα της βραδιάς: «Ακόμα και για να γεννηθώ έκανα πρόβα. Κάνω πρόβες από σπερματοζωάριο!»

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here