«Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» γίνεται τόπος συνάθροισης εννέα σημαντικών ερμηνευτών με δύο καταξιωμένους δημιουργούς.

O Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο Νίκος Μωραΐτης μας παρουσιάζουν κάτι όλο και πιο σπάνιο στις μέρες μας: Ένα δίσκο δύο δημιουργών, με τίτλο «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» και με τη συμμετοχή εννέα καταξιωμένων ερμηνευτών.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες της νέας γενιάς και δεξιοτέχνης κιθαρίστας, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο στιχουργός δεκάδων τραγουδιών που μας έχουν κρατήσει συντροφιά τα 20 τελευταία χρόνια, ο Νίκος Μωραΐτης, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα σημερινό λαϊκό δίσκο, που ενσωματώνει τις μνήμες του κλασικού λαϊκού μας τραγουδιού.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν -καθένας με τον ξεχωριστό του τρόπο- οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Λιδάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Πάνος Παπαϊωάννου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένη Ροδά, Μπάμπης Στόκας και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ήδη από το άλμπουμ έχει ξεχωρίσει το ομότιτλο κομμάτι, «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» με τη μαγική ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, τραγούδι με το οποίο η καταξιωμένη ερμηνεύτρια εγκαινίασε τη συνεργασία της με την Panik Oxygen, καθώς και «Το Κλαδί» που ερμηνεύει μοναδικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Μανώλης Λιδάκης – «Καινούργιος Θεός»
2. Ελευθερία Αρβανιτάκη – «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι»
3. Γιώργος Νταλάρας – «Αποτυπώματα»
4. Γιώργος Νταλάρας – «Επιτραπέζιο»
5. Άλκηστις Πρωτοψάλτη – «Το Κλαδί»
6. Μπάμπης Στόκας – «Στο Ποτέ Στο Πουθενά»
7. Ελένη Τσαλιγοπούλου – «Κότερα»
8. Μανώλης Μητσιάς – «Ρίξε Μου Ένα Σ’ Αγαπώ»
9. Ελένη Ρόδα – «Μεζονέτες»
10. Γιώργος Νταλάρας – «Το Ζεϊμπέκικο Του Γεράσιμου»
11. Πάνος Παπαϊωάννου – «Μικρό»

Αφήστε το σχόλιό σας