Με αφορμή τον τελικό της Eurovision που διοργανώνεται στο Κίεβο κι είναι μία ανάσα μακριά, μπαίνουμε σε σκέψεις και σας τις παραθέτουμε…

Το περσινό X-Factor, ίσως, ήταν το πιο πετυχημένο από τα talent shows που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Συν τοις άλλοις κι όχι μόνο επειδή είναι ένα μουσικό παιχνίδι, έβγαλε όντως αρκετά παιδιά με ταλέντο κι εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες.

Οι περσινοί συμμετέχοντες και συγκεκριμένα τρεις από αυτούς, ο Παναγιώτης Πάλλης των Stereo Soul, η Τάνια Μπρεάζου κι ο Αριώνας των Gazoza, πραγματοποίησαν ένα όμορφο cover για την Ελληνική αποστολή στην Eurovision και το τραγούδι «This Is Love» της Demy. Έτσι κι αλλιώς και καθώς κι οι τρεις είναι φίλοι αρκετούς μήνες, το συνηθίζουν να μαζεύονται και να τραγουδάνε αγαπημένα τραγούδια και στη συνέχεια να τα ποστάρουν στα social media για το κοινό που τους ακολουθεί.

Το αφιέρωσαν στην Demy και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία για σήμερα κι εμείς δεν χάνουμε την ευκαιρία να τονίσουμε, αλλά και να βάλουμε μία σπίθα, για το μήπως θα έπρεπε να μας εκπροσωπήσει κάποιος από αυτούς την επόμενη χρονιά;

Οι Stereo Soul ήταν οι φετινοί συνυποψήφιοι της Demy, αλλά έγινε ανάθεση στην προαναφερθείσα. Έχουν δηλώσει ότι θέλουν πάρα πολύ να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε αυτό τον τόσο μεγάλο διαγωνισμό και θεωρούν ότι είναι κάτι που τους ταιριάζει γάντι. Κι από άποψη σκηνικής παρουσίας, φυσικά με τις εκτάσεις που παίρνουν οι υπέροχες φωνές τους και το ότι παρακολουθούν πολλά χρόνια το θεσμό.

Από την άλλη η ταλαντούχα κι ανερχόμενη, Τάνια Μπρεάζου, που είναι μόλις 19 χρονών, έχει δηλώσει πως και σε αυτή αν της δυνόταν μία τόσο μεγάλη ευκαιρία του να διαγωνιστεί για τη χώρα μας, θα ήταν κάτι που θα το άρπαζε με την πρώτη ευκαιρία. Και φυσικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιαδήποτε,όπως θα ακούσετε και στο cover του «This Is Love» αφού κι η ίδια ξέρει πόσο καλή είναι και ποιες είναι οι δυνατότητές της.

Στο παρακάτω cover, που είναι καλοδουλεμένο κι αν κρίνουμε κι από τα σχόλια, πολλοί είναι αυτοί που το συγκρίνουν και θέλουν να δουν τα νεαρά παιδιά στη μεγάλη σκηνή της Eurovision.

Εσείς τι λέτε; Θα καταφέρουν κάποια στιγμή να κάνουν ένα από τα μεγάλα όνειρά τους πραγματικότητα;

Παρόλα αυτά,

Καλή επιτυχία Ελλάδα & Demy!

 

Αφήστε το σχόλιό σας