Ο Παντελής Παντελίδης «γράφει», η Πάολα ερμηνεύει και το νέο τραγούδι τους ετοιμάζεται να γίνει μία νέα μεγάλη επιτυχία!

Η Πάολα σε ένα τραγούδι δια χειρός Παντελή Παντελίδη! Ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί η συνεργασία που επιθυμούσε διακαώς το κοινό των δύο τραγουδιστών.

Αποτελώντας πλέον δύο από τα πιο «καυτά» ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής συγκεντρώνουν συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και ένα κοινό τραγούδι τους σίγουρα θα προκαλούσε τον… «πανικό».

Αυτή η στιγμή μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ καθώς όπως ανακοινώθηκε αυτήν την περίοδο ο Παντελής Παντελίδης «γράφει» και η Πάολα ερμηνεύει τη νέα επιτυχία της που θα ακουστεί δυνατά. Μπορεί βέβαια οι μόνιμοι συνεργάτες της Πάολας τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια να είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Ηλία Φιλίππου, όμως φαίνεται ότι η έντονη επιθυμία των θαυμαστών φέρνει τη δισκογραφική της σύμπραξη με τον Παντελή Παντελίδη.

Το επερχόμενο κομμάτι της λαϊκής τραγουδίστριας που υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο συνάδελφός της τιτλοφορείται «Τώρα σέρνεσαι» και σύντομα θα ακουστεί για πρώτη φορά και στο «Teatro» όπου εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο Πάολα και Παντελής Παντελίδης μαζί με την Τάμτα και το Stan.

Επόμενο βήμα που περιμένουμε; Μα φυσικά ένα ντουέτο!

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας