Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music Ο TOQUEL στην οικογένεια της Minos EMI / Universal

Ο TOQUEL στην οικογένεια της Minos EMI / Universal

-

Δες και αυτά

Μία νέα σελίδα για τον TOQUEL.

Η Minos EMI / Universal υποδέχεται στην οικογένειά της τον TOQUEL, τον χαρισματικό ράπερ της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του είδους του.

Ο 24χρονος TOQUEL έχει πάνω από 50.000.000 προβολές στο YouTube με περισσότερους από 157.000 συνδρομητές στο κανάλι του και αμέτρητα sold out lives σε όλη την Ελλάδα.

Τα «Καρολίνα», «Τα Πιο Δύσκολα Βράδια» ft. Natasha Kay, «Σαΐτες», «Δανεικά», «Κουράστηκα», «Λάθη Κάνουμε Όλοι», είναι ορισμένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ο Toquel.

Ο TOQUEL είχε πάθος για τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία και αφιέρωνε το  χρόνο του στο να γράφει ρίμες και να ακούει rap. Από το 2010 και στην ηλικία των 16 ετών αποκτούσε σιγά – σιγά τους δικούς του θαυμαστές. Ο κόσμος λάτρεψε τα τραγούδια του και ο νεαρός έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Στην πορεία του μέχρι σήμερα, μάλιστα, έχε καταγράψει και συνεργασίες με γνωστές εταιρείες, όπως η Cosmote και η Nokia, για διαφημιστικούς σκοπούς.

Η Universal Music είναι η εταιρεία που φιλοξενεί τους μεγαλύτερους παγκοσμίως καλλιτέχνες της rap σκηνής όπως οι: Dr. Dre, Eminem, 50 Cent, Post Malone, Drake, Kanye West, Jay-Z, Nicki Minaj, Lil Wayne κ.ά., αλλά και labels όπως η Def Jam Recordings, η Interscope Records, η Cash Money Records κ.ά.

View this post on Instagram

Theres no ‘ifs’ among believers. Anything can happen.

A post shared by Toquel (@isyoboytoquel) on

 

Αφήστε το σχόλιό σας