Ο TOQUEL συνεργάζεται με τον Mad Clip.

Το πρώτο single του TOQUEL με τη Minos EMI / Universal είναι γεγονός.

Ο χαρισματικός ράπερ της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του είδους του έχει πάνω από 50.000.000 προβολές στο YouTube με περισσότερους από 157.000 συνδρομητές στο κανάλι του και αμέτρητα sold out lives σε όλη την Ελλάδα.

Τα «Καρολίνα», «Τα Πιο Δύσκολα Βράδια» ft. Natasha Kay, «Σαΐτες», «Δανεικά», «Κουράστηκα», «Λάθη Κάνουμε Όλοι», είναι ορισμένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ο TOQUEL.

Ο TOQUEL είχε πάθος για τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία και αφιέρωνε το  χρόνο του στο να γράφει ρίμες και να ακούει ραπ. Από το 2010 και στην ηλικία των 16 ετών αποκτούσε σιγά – σιγά τους δικούς του θαυμαστές. Ο κόσμος λάτρεψε τα τραγούδια του και ο νεαρός έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Πάντα ήθελε να ψυχαγωγεί τον κόσμο, αλλά και να τον βοηθά και να τους συμβουλεύει μέσα από τα δικά του λάθη, ώστε να μην χρειαστεί να κάνουν τα ίδια. Η ραπ μουσική ήταν ένας τρόπος να τα κάνει όλα μαζί.

Το νέο τραγούδι του TOQUEL έχει τον τίτλο «THL».

Στο «THL» συμμετέχει ο Mad Clip, ο πιο αληθινός trapper στην ελληνική ραπ σκηνή, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του δικού του single «Όπλο».

Την παραγωγή του «THL» έχει φροντίσει ο Sin Laurent.

 

Αφήστε το σχόλιό σας