Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music «777»: Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του TOQUEL

«777»: Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του TOQUEL

-

Δες και αυτά

Το πιο προσωπικό τραγούδι του TOQUEL.

Το νέο single «777» του TOQUEL είναι εμπνευσμένο από την ίδια του τη ζωή.

Ο χαρισματικός ράπερ της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του είδους του, είχε πάθος για τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία και αφιέρωνε το  χρόνο του στο να γράφει ρίμες και να ακούει ραπ. Από το 2010 και στην ηλικία των 16 ετών αποκτούσε σιγά – σιγά τους δικούς του θαυμαστές.

Ο κόσμος λάτρεψε τα τραγούδια του και ο νεαρός έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Πάντα ήθελε να ψυχαγωγεί τον κόσμο, αλλά και να τον βοηθά και να τους συμβουλεύει μέσα από τα δικά του λάθη, ώστε να μην χρειαστεί να κάνουν τα ίδια. Η ραπ μουσική ήταν ένας τρόπος να τα κάνει όλα μαζί.

Μετά το «THL» με τη συμμετοχή του Mad Clip, το οποίο εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη Minos EMI / Universal, ο TOQUEL επιστρέφει με το single «777», σε παραγωγή του Sin Laurent.

Η αρχή, η αμφισβήτηση, η απόρριψη, η αναγνώριση, το σήμερα. Όλα στο «777», που καθρεφτίζει όλη την πορεία του TOQUEL στη μουσική από την αρχή του μέχρι το σήμερα.

Το αυτοβιογραφικό «777» κυκλοφορεί παράλληλα με το video clip που σκηνοθέτησε ο Valentin Rivera, ενώ πρόκειται να συμπεριληφθεί στο ολοκληρωμένο άλμπουμ του ΤΟQUEL που θα κυκλοφορήσει το Μάιο από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας