Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music Ο TOQUEL κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ «777»

Ο TOQUEL κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ «777»

-

Δες και αυτά

Η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά του TOQUEL.

Ο TOQUEL παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του με γενικό τίτλο «777», σε παραγωγή του Sin Laurent, το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ο ταλαντούχος ράπερ ασχολείται ενεργά με την μουσική από μικρή ηλικία και έχει δημιουργήσει μία ισχυρή βάση κοινού στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στο YouTube, όπου έχει 62 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 200.000 συνδρομητές.

Όταν ξεκίνησε να κάνει μουσική, είπε στον εαυτό του πως δε θα σταματήσει μέχρι να φτάσει στην κορυφή, στόχος ο οποίος επετεύχθη.

Το άλμπουμ περιέχει το ομότιτλο «777», ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι που καθρεφτίζει όλη την πορεία του TOQUEL, αλλά και η επιτυχημένη συνεργασία του με τον Light στο «Stars», το video clip του οποίου παρέμεινε επί 12 συνεχόμενες ημέρες στο Νο. 1 των τάσεων στο ελληνικό YouTube.

Ο TOQUEL κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαΐου τα ολοκαίνουργια τραγούδια του με μια πρωτότυπη ενέργεια, κάνοντας πρεμιέρες στο YouTube για κάθε νέο του τραγούδι από τις 15:00 και κάθε 15 λεπτά, μαζεύοντας συνολικά πάνω από 50.000 συντονισμένους χρήστες στο κανάλι του.

Το νέο άλμπουμ «777» περιλαμβάνει μία συνεργασία με τον Hawk στο «Netflix» αλλά και τα τραγούδια «Business», «Sandra», «Τα Λέμε Μετά» (σε παραγωγή Obiedaz) και «Κόλαση».

Το «777» είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις streaming υπηρεσίες.

Αφήστε το σχόλιό σας