Αυτά είναι τα τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις για το 2018.

Ως είθισται, την πρώτη ημέρα του νέου έτους έρχονται στη δημοσιότητα τα 200 τραγούδια με τις περισσότερες μεταδόσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Τη λίστα καταρτίζει για λογαριασμό της IFPI η MediaInspector, ο επίσημος και μεγαλύτερος φορέας στην Ελλάδα καταγραφής, παρουσίασης και ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο του προγράμματος των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών Αττικής, Θεσσαλονίκης, περιφέρειας και Κύπρου.

Την κορυφή των ερτζιανών για το 2018 απολαμβάνει η Camila Cabello με το «Havana», ένα τραγούδι που κυριάρχησε 19 εβδομάδες στην πρώτη θέση του διεθνούς Airplay Chart και 7 εβδομάδες στο Νο1 της μικτής κατάταξης.

Το πρώτο σε μεταδόσεις ελληνικό τραγούδι ανήκει στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τα «Ψέματα» διένυσαν 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού ρεπερτορίου και 6 διαδοχικές εβδομάδες είχαν τα ηνία στο γενικό Airplay Chart.

Δείτε στις επόμενες σελίδες το Top 20 στο μικτό, το ελληνικό και το διεθνές Airplay Chart για το 2018, όπως και το συνολικό Top 200 για το 2018.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως θα μπορούσατε να κάνετε ένα αφιέρωμα για τα Digital Singles Chart (Local) 2018 που εκεί διαφαίνεται σαφέστατα η επιλογή του κόσμου και όχι των ραδιοφωνικών σταθμών που επηρεάζεται εμμέσως πλην σαφώς από τις δισκογραφικές εταιρείες.

Αφήστε το σχόλιό σας