Ο κιθαρίστας των Black Sabbath ενημερώσει τους fans για την υγεία του και πως οι χημειοθεραπείες πρόκειται να τελειώσουν!

Ένα ευχάριστο μήνυμα με το ξεκίνημα του έτους από τον Tony Iommi, που μέσα από την επίσημη σελίδα του ενημερώνει τους fans για την κατάσταση της υγείας του, μετά από δύο χρόνια που παλεύει με τον καρκίνο.

«Τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος.
Μετά από ένα 2013 τόσο μεγάλο, θα είναι δύσκολο να κάνω κάτι καλύτερο φέτος, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έκαναν τη περσινή χρονιά τόσο μεγάλη: Ozzy και Geezer το managment της μπάντας, Rick, Mike E. και όλους όσους βοήθησαν να γραφτεί ένα τέλειο άλμπουμ, η «κρυφή» δουλειά της δισκογραφικής μας, τη διαφημιστική ομάδα, τις ιστοσελίδες μου (ευχαριστώ Tracy, Joe & Bryce) και το πλήρωμά μας για την περιοδεία, ιδιαίτερα Mick και Kat που εργάζονται με εμένα προσωπικά.

Έχουμε μερικά πράγματα πολύ καλά που έρχονται αυτή την χρονιά: πρώτα τα Grammy, μετά μερικές συναυλίες στις ΗΠΑ και Καναδά, και το Καλοκαίρι μια βόλτα και στην Ευρώπη. Θα ήθελα επίσης να τελειώσω την τακτική θεραπεία μου, και ελπίζω να μη κουράσει πολύ, παραμένω πολύ αισιόδοξος.

Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για την υποστήριξή σας, δεν θα ήμασταν τίποτα χωρίς εσάς. «

Πρόσφατα και ο Ozzy Osbourne είχε επαινέσει την αντίδραση του Tommy στη χημειοθεραπεία:

«Βγάζω το καπέλο στον Tony, γιατί πραγματικά είναι ένας Iron Man. Ξέρω πως η θεραπεία σε κουράζει, σε αφήνει χωρίς ενέργεια: η γυναίκα μου είχε καρκίνο πριν μερικά χρόνια, έκανε τρις χημειοθεραπείες το μήνα και την άφηναν διαλειμένη. Είναι ένα τρομακτικό πράγμα. Αλλά ο Tony ήρθε, έκανε τη θεραπεία και προχωρούσε μπροστά. Είναι ο ήρωάς μου, ορκίζομαι ότι είναι πραγματικά ο ήρωάς μου.»

Να του ευχηθούμε και εμείς τα καλύτερα για τη νέα χρονιά!

Αφήστε το σχόλιό σας