Μεγάλη χιονοθύελλα ανάγκασε τους οργανωτές του Tomorrowland Winter να εκκενώσουν προσωρινά

Η πρώτη έκδοση του Tomorrowland Winter ξεκίνησε ανεπίσημα το προηγούμενο Σάββατο, καθώς οι συμμετέχοντες έφθασαν στο γαλλικό χιονοδρομικό κέντρο Alpe d’Huez. Το event αν και προβλέπεται εντυπωσιακό δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτό το μάθανε σήμερα από πρώτο χέρι οι οργανωτές.

Περίπου 250 παρευρισκόμενοι έπρεπε να απομακρυνθούν προσωρινά από τον χώρο μετά από μεγάλη χιονοθύελλα που έκλεισε τα τελεφερίκ. Ανάμεσα τους ήταν και καλλιτέχνες.

«Χιόνισε πολύ σήμερα το πρωί, αλλά δεν ήταν πρόβλημα. Όταν ο άνεμος δυνάμωσε, έπρεπε να κλείσουμε τα τελεφερίκ. Κάποιοι στην κορυφή του βουνού δεν είχαν σκι μαζί τους επειδή ήθελαν μόνο να διασκεδάσουν στο μπαρ. Έτσι, χρησιμοποιήσαμε έξι groomers για να τους κατεβάσουμε», δήλωσε η εκπρόσωπος του φεστιβάλ Debby Wilmsen.

Το Tomorrowland Winter δεν ακυρώνεται και δεν ξεκινά «επίσημα» μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη που ανοίγει το main stage. Πολλοί από τους συμμετέχοντες έφτασαν νωρίτερα, για να απολαύσουν τις ανέσεις του θερέτρου. Το φεστιβάλ αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 25.000 συμμετέχοντες στο αποκορύφωμά του.

Οι άνεμοι αναμένεται να υποχωρήσουν αύριο. Ενώ πρέπει να αναφερθεί πως σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Αφήστε το σχόλιό σας