Ένα απίθανο πακέτο με τρία CD και πλούσιο συνοδευτικό περιεχόμενο από το «Tomorrowland 2017» θα απολαύσει το ελληνικό κοινό της EDM.

Η Panik Records παρουσιάζει στο κοινό Ελλάδας και Κύπρου τη συλλογή του κορυφαίου EDM φεστιβάλ του πλανήτη, «Tomorrowland 2017», με τίτλο «Amicorum Spectaculum», που έφερε μαγεία, χορό και ενότητα στο De Schorre του Βελγίου.

Η 13η αυτή έκδοση ξεχωρίζει ιδιαίτερα, καθώς έφερε κοντά φίλους και καλλιτέχνες μέσα από εξαιρετικές συνθέσεις και μοναδικές εμπειρίες.

Η διοργάνωση του «Tomorrowland» για το 2017 φιλοξένησε για έξι ημέρες πάνω από χίλιους καλλιτέχνες από όλα τα είδη, στυλ και φάσματα της ηλεκτρονικής μουσικής, προσφέροντας συνολικά 104.000 λεπτά ρυθμού και απόλυτης ηλεκτρονικής μουσικής εμπειρίας.

Η πιο μαγική κυκλοφορία για το 2017,το «Tomorrowland – Amicorum Spectaculum», φέρνει την dance μουσική στους EDM fans και το χορό στα πόδια τους.

Μία μεγάλης διάρκειας συλλογή, γεμάτη με μιξαρισμένα tracks που δημιουργήθηκε από συνεργασίες των καλύτερων DJs του κόσμου. Ανάμεσα τους είναι οι Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano και Yves vs Regi.

Οι fans του φεστιβάλ και της dance σκηνής από Ελλάδα και Κύπρο θα ανακαλύψουν μία μαγική, πολυτελή συσκευασία που περιέχει τρία CD, ένθετο πληροφοριών και 40 σελίδες φωτογραφικού περιεχομένου με συγκλονιστικές, αποκλειστικές φωτογραφίες από τη διοργάνωση του «Tomorrowland» για το 2017.

Αφήστε το σχόλιό σας