Ο Tom Jones σταματά προσωρινά τις συναυλίες του, έως ότου αναρρώσει από τη βακτηριακή λοίμωξη.

Ο Ουαλός τραγουδιστής Tom Jones εισήχθη στο νοσοκομείο με βακτηριακή λοίμωξη, ένα απρόοπτο που τον υποχρέωσε να ακυρώσει τις συναυλίες του στη Βρετανία.

Ο Tom Jones, στις επιτυχίες του οποίου περιλαμβάνονται τα τραγούδια «It’s Not Unusual» και «Delilah», ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές του με μήνυμα του στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Ο Σερ Tom Jones έχει προσβληθεί από βακτηριακή λοίμωξη για την οποία υποβάλλεται σε αγωγή στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του βαίνει καλώς και ελπίζουμε στην ταχεία ανάρρωσή του», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Λυπάται πολύ που δεν μπορεί να τραγουδήσει απόψε».

Ο 78χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι σχεδιάζει να συνεχίζει την περιοδεία του στη Βρετανία τον Αύγουστο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο διάσημος μουσικός, ο οποίος είναι επίσης κριτής στη βρετανική έκδοση του «The Voice», που προβάλλεται στο δίκτυο του ITV, ανέβαλε για ιατρικούς λόγους περιοδεία του στις ΗΠΑ μόλις πέντε ημέρες πριν από την έναρξή της.

Αργότερα δήλωσε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντικατάσταση του ισχίου.

Ο Tom Jones έλαβε το βραβείο Grammy για τον «Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη» το 1966, ένα MTV Video Music Award το 1989 και δύο BRIT Awards, για τον «Καλύτερο Βρετανό Άνδρα Καλλιτέχνη» το 2000 και το βραβείο Εξαιρετικής Συνεισφοράς στη Μουσική το 2003. Το 2006 χρίστηκε ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

 

Αφήστε το σχόλιό σας