Ο Τόλης Βοσκόπουλος θα γιορτάσει με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο τα εξήντα χρόνια επιτυχημένης καριέρας.

Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο σε νέα ημερομηνία, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00.

Εξήντα χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, ενός σπουδαίου καλλιτέχνη. O Τόλης Βοσκόπουλος θα φέρει στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια  της  ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας ζωής.

Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες: Ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική «Ομόνοια» του Γαστουρίου της Κέρκυρας με τον Σπύρο Ράλλη στη διεύθυνση της ορχήστρας και οι μικτές χορωδίες «Αχαράβης» και «Καναλίων» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά.

Τα τρία σύνολα συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μία ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ο  Τόλης Βοσκόπουλος θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο έχοντας στις αποσκευές τους τις μεγάλες επιτυχίες του και όλα τα τραγούδια του που έμειναν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο.

Τη σκηνοθεσία της συναυλίας  έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.

Για όλους τους θεατές που είχαν ήδη πραγματοποιήσει αγορά, ισχύουν ακριβώς τα ίδια εισιτήρια που έχουν στην κατοχή τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν εξ αρχής επιλέξει και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους στο χώρο στη νέα ημερομηνία.

Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση, η νέα προπώληση θα ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 12:00.

Σημεία Προπώλησης
– www.ticketmaster.gr
– Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)
– Δίκτυο καταστημάτων Public

 

Αφήστε το σχόλιό σας