Ο Τόλης Βοσκόπουλος δίνει νέο ραντεβού για τη μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο.

Η προγραμματισμένη συναυλία που θα έδινε ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με απόλυτο σεβασμό στους χιλιάδες φίλους του Τόλη Βοσκόπουλου, που έκαναν τη συναυλία sold out σε χρόνο ρεκόρ, η παραγωγή ενημερώνει ότι η παράσταση θα δοθεί το επόμενο δεκαήμερο.

Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές 48ωρο μέσω δελτίου τύπου, μέσω ενημέρωσης της εκδήλωσης στο www.ticketmaster.gr αλλά και των λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα του καλλιτέχνη και της «Ticketmaster Hellas».

Αναλόγως θα γίνει ενημέρωση και για τον τρόπο και την ημερομηνία επιστροφής των χρημάτων για τους θεατές που δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

Τόλης Βοσκόπουλος - Συνέντευξη τύπου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος θα  γιορτάσει εξήντα χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα φέρει στη σκηνή όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, τα τραγούδια της ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας ζωής.

Μαζί του δύο εξαιρετικοί σολίστες: Ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική «Ομόνοια» του Γαστουρίου της Κέρκυρας με τον Σπύρο Ράλλη στη διεύθυνση της ορχήστρας και οι μικτές χορωδίες «Αχαράβης» και «Καναλίων» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας