Σκέψεις για απόβαση στη Βραζιλία για το TomorrowWorld τη στιγμή που το Tomorrowland ξεπούλησε

Νωρίτερα αυτό το μήνα το Tomorrowland ξεπούλησε για τα δύο Σαββατοκύριακα της φετινής χρονιάς ή 360.000 εισιτήρια σε λιγότερο από μία ώρα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Βέλγικο φεστιβάλ έγινε διεθνές με TomorrowWorld να φιλοξενεί 150.000 επισκέπτες στο Chattahoochee Hills, της Τζόρτζια.

Με τη συνέχιση του επιτυχία, το διάσημο πλέον barnd name μπορεί να κοιτάει και την περαιτέρω παγκόσμια επέκταση του.

Οι επικεφαλής της ID&T, οι αδερφοί Manu και Michael Beers, στις αρχές του 2013 σε συνέντευξη στην De Tijd, μια βελγική οικονομική εφημερίδα, συζήτησαν τα σχέδια τους για τη δημιουργία ενός Tomorrowland σε κάθε ήπειρο. Το έγγραφο αναφέρει τώρα τα αφεντικά της ID&T εξερευνούν την προσθήκη/δημιουργία του TomorrowWorld Βραζιλίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Debby Wilmsen δήλωσε στη De Tijd: «Ψάχνουμε σε διαφορετικές χώρες σε διαφορετικές ηπείρους για διεθνή επέκταση. Το χρονοδιάγραμμα είναι αδύνατο να δοθεί. Μια καλή τοποθεσία και η σωστή αντιστοιχία με μια τοπική ομάδα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις».

Ενώ οι αναφορές είναι ακόμα ανεπιβεβαίωτες, η ακμάζουσα dance σκηνή της Βραζιλίας θα μπορούσε να είναι τι ιδανικό νέο σπίτι για το φεστιβάλ.

Αφήστε το σχόλιό σας