Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική «Το Σπουργίτι» των Stavento με τον Γιάννη Γιοκαρίνη κυκλοφορεί ελεύθερο

«Το Σπουργίτι» των Stavento με τον Γιάννη Γιοκαρίνη κυκλοφορεί ελεύθερο

-

Δες και αυτά

Κάθε κυκλοφορία των Stavento είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

«Το Σπουργίτι» των Stavento είναι εδώ και κελαηδάει μαζί με τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

Έφτασε ξανά η ώρα που ο Μιχάλης Κουινέλης, ο οποίος έχει θέσει το αναγνωρίσιμο στίγμα του στο χάρτη, εξορμά από το «λιμάνι» του, το σταβέντο του, για νέες μουσικές περιπέτειες, με συνοδοιπόρο πάντοτε το κοινό που τον στηρίζει και τον ακολουθεί.

To 2017 ήταν μία εκπληκτική χρόνια για τους Stavento. Συνδυάστηκε με την τεράστια επιτυχία του “Νερό Και Χώμα” με τη Μελίνα Ασλανίδου, ένα τραγούδι με αδιάλειπτη παρουσία στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart για τον απίστευτο αριθμό των 54 διαδοχικών εβδομάδων και του «Μικρέ Μου Δυναμίτη» που εμφανίστηκε παρομοίως στην κορυφαία εικοσάδα.

Οι Stavento υποδέχονται την άνοιξη με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που θα τραγουδάμε συνέχεια σαν… σπουργίτια, χάρη στο μελωδικό ρυθμό και τον έξυπνο στίχο του.

«Το Σπουργίτι» τιτιβίζει τη δική του ξεχωριστή μελωδία με τη συντροφιά ενός μοναδικού καλλιτέχνη. Ο Μιχάλης Κουινέλης ανταμώνει με τον ανεπανάληπτο Γιάννη Γιοκαρίνη για να εκτοξεύσει «Το Σπουργίτι» στα ουράνια.

 

«Το Σπουργίτι» πετάει ελεύθερο με τα σήματα της Rootopia και τη Minos EMI / Universal.

«Το Σπουργίτι» κελαηδάει με τη μουσική και τους στίχους του Μιχάλη “ΜΕΘ” Κουινέλη. Το video clip σκηνοθέτησε ο Νίκος Τερλιάμης.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε συναντήσει ξανά τους Stavento σε ένα απίστευτο ’80s remix του smash hit «Άσπρο Πάτο», το οποίο συμπεριελήφθη στο τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, «Ακόμα Ονειρεύομαι».

Πρόκειται για έναν από τους πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες με τους οποίους έχουν συμπράξει οι Stavento στον αξιοζήλευτο και μακρύ κατάλογο συνεργασιών που διαθέτουν:

Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Κώστας Χατζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Τουρνάς και πολλοί άλλοι.

«Μη Στάξει Και Μη Βρέξει»:
Stavento και Ήβη Αδάμου στο πιο τρυφερό video clip

Stavento - Μιχάλης Κουινέλης - Ήβη Αδάμου - Μη Στάξει Και Μη Βρέξει (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας