Χαλάρωσε και άσε την εφαρμογή να αναλάβει τα υπόλοιπα, εσύ δώσε μόνο το mood

Το Spotify λάνσαρε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Party mode που με μαεστρία ταιριάζει τα beat με μια λίστα αναπαραγωγής, με αποτέλεσμα την ομαλή μετάβαση από το ένα κομμάτι στο άλλο για μην υπάρχει πια η αμήχανη παύσεις μεταξύ των τραγουδιών.

Αυτή η νέα λειτουργία Party είναι διαθέσιμη μόνο για τις mobile συσκευές, iOS και Android, και μπορεί να προσαρμόσει το ρυθμό μιας playlist για να ταιριάξει με το vibe του party, ανάλογα με τη ρύθμισή του επιλογέα διάθεσης. Το Spotify εργάστηκε επίσης με τον Diplo για να δημιουργήσει μια αποκλειστική λίστα 120 τραγουδιών για τους χρήστες του.

spotify-party-overview

Το Spotify Party είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη, διαθέτει μια ποικιλία από λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που ταιριάζει το beat τους, που σημαίνει ότι οι μεταβάσεις μεταξύ των τραγουδιών θα είναι ομαλές, σαν ενός κανονικού DJ. Επίσης, ένα ανθρώπινο στοιχείο που έχει προστεθεί στο Spotify Party είναι ο ρυθμιζόμενος επιλογέας διάθεσης, ο οποίος όπως λέει το Spotify θα κάνει τη λίστα να ταιριάζει καλύτερα στη διάθεση του party.

spotify-party-570

Ενώ οι λίστες αναπαραγωγής έχουν την επιμέλεια από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, το χαρακτηριστικό Play Queue επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν, να αναδιατάσουν και να αφαιρούν τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής.

Οι μουσική υπηρεσία πιστεύει ότι ο αλγόριθμός της είναι ικανός να ταιριάξει στην κάθε διάθεση και να φέρει καλύτερο συγχρονισμό στα beats σαν να είχατε έναν DJ στην εκδήλωσή σας. Αν φτάσει μόνο μέχρι εκεί καλώς. Δεν θα θέλαμε μια app να φτάσει σε σημείο να αντικαταστήσει τους DJs

Αφήστε το σχόλιό σας