Το Spotify κυκλοφορήσει μια επανασχεδιασμένη Windows Phone app την Τρίτη, προσθέτοντας επιτέλους το radio button, τα χαρακτηριστικά browse and discover και ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη.

Με την τελευταία να είναι η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή, αφού το περιβάλλον ανασχεδιάστηκε για μια πολύ πιο σύγχρονη εμφάνιση, παρόμοιο με του Android και iOS apps της εταιρείας.

Αν και η εμπειρία χρήστη περισσότερο μοιάζει με αυτή iOS και Android η Windows Phone έκδοση του app εξακολουθεί να απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή.

Το ράδιο και τα browse and discover χαρακτηριστικά ήταν όλα μέρος των λοιπών κινητών και desktop εφαρμογών του Spotify, αλλά είχαν εξαφανιστεί από τα Windows Phone. Το Spotify ράδιο επιτρέπει στους χρήστες να ακούν σταθμούς που βασίζονται στο είδος μουσικής που ακούν ή να δημιουργήσετε το δικό σας. Το τμήμα αναζήτησης βοηθάει τους χρήστες να βρουν λίστες αναπαραγωγής που ταιριάζει στις διαθέσεις τους και εμφανίζει συλλογές νέων και δημοφιλή τραγουδιών, ενώ το ανακαλύψτε παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις.

Spotify-wp-app

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη στο Windows Phone Store.

Αφήστε το σχόλιό σας