Το Spotify έρχεται δωρεάν και στα κινητά. Η απόφαση πάρθηκε μετά από απαίτηση των χρηστών και την ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι δημιουργοί της πλατφόρμας.

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές το κάνει το Spotify και κρύβεται στα smartphone μας.

Μετά από μήνες φημών, επιτέλους η πιο διάσημη μουσική πλατφόρμα streaming επίσημα ανακοινώνει πως η υπηρεσία θα είναι δωρεάν και στα κινητά μας τηλέφωνα και γενικά σε mobile συσκευές.

Δωρεάν μουσική λοιπόν στα iPhone σε κινητά Android και tablets; Ναι είναι η απάντηση! Η ανακοίνωση ήρθε σήμερα από τη Νέα Υόρκη, όπου οι δημιουργοί ανακοίνωσαν πως η πρόσφορα που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο για τα PC θα είναι διαθέσιμη και στις φορητές συσκευές. Τα τραγούδια θα μπορούμε να τα ακούμε μόνο σε ‘shuffle’ μορφή, πληκτρολογώντας το όνομα ενός καλλιτέχνη, το Spotify θα εμφανίσει όλους του διαθέσιμους τίτλους και θα ξεκινήσει την αναπαραγωγή σε τυχαία σειρά.

Spotify-Comparison-Chart

«Η ιδέα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Daniel Ek, «είναι να δημιουργήσουμε ένα ραδιόφωνο όπου οι ακροατές έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής». Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό να ακούσετε το Spotify στα κινητά παρά μόνο με την εγγραφή στη premium συνδρομητική υπηρεσία με 10 ευρώ το μήνα, ενώ στο PC όλα ήταν δωρεάν. Τώρα όμως οι απαιτήσεις από εκατομμύρια θαυμαστές της υπηρεσίας σε όλο τον κόσμο ακούστηκαν: «Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους το νόμιμο straming. Οι Premium χρήστες θα συνεχίσουν να έχουν την δυνατότητα να ακούν τη μουσική offline, να ακούν τα επιμέρους κομμάτια της επιλογής τους και χωρίς διαφήμιση. Στόχος μας είναι να αφυπνίσει την αγάπη των ανθρώπων για τη μουσική.»

Αφήστε το σχόλιό σας