Οι «Αυτοί & Αυτή» ήταν ίσως το πιο «απρόσμενο» συγκρότημα του φετινού talent show, X-Factor. Απρόσμενο εννοώντας από ιδέες, προσωπικότητες και τρέλα!

Μπορεί να αποχώρησαν νωρίς από το παιχνίδι, αλλά οι προσωπικότητες που συνετέλεσαν για να δημιουργηθεί, ήταν πολύ δυνατές και επέλεξαν να συνεχίσουν ενωμένοι και μετά από αυτό!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή κι ας ονομάσουμε τα 4 αγόρια και το κορίτσι της αρχικής παρέας. Γιάννης Κοκκάκης, Παναγιώτης Γρηγορίου, Σπύρος Διαβάτης, Μήτσος Πάπιας και Χαρά Παπαδοπούλου ήταν η αρχική πεντάδα που χάρισε όμορφες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια του show.

Μετά το παιχνίδι, οι άντρες της παρέας είναι εδώ κι υπόσχονται ακόμα περισσότερες μουσικές, όμως με μία σημαντική αλλαγή, την αλλαγή της τραγουδίστριας τους, Χαράς. Μπορεί να αλλάζει το πρόσωπο, όμως δεν αλλάζει το όνομα. Γιατί η νέα τραγουδίστρια που παίρνει τη θέση της παλιάς, είναι η Χαρά Θωμαίδου που σίγουρα την θυμάστε κι αυτή από το x-factor, όμως ως μέλος του συγκροτήματος NMA!

Αυτή τη στιγμή οι μισοί από αυτούς βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, όπου σε λίγες μέρες θα αρχίσουν τις live εμφανίσεις τους σε γνωστά στέκια της πόλης μόνοι τους, αλλά και παρέα με τον Αλέξανδρο Πιτσάνη, που επίσης συμμετείχε στο παιχνίδι!

Μπορείτε επίσης να τους βρείτε στα social media και να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι άλλο ετοιμάζουν μια και σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο τους τραγούδι.

Θυμηθείτε μία από τις εμφανίσεις των «Αυτοί και Αυτή», αλλά και μία εμφάνιση των NMA:

Αφήστε το σχόλιό σας