Έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ Ανθρώπων και Ορκ

Για περισσότερο από μια δεκαετία, έχουμε δει τον κόσμο του Azeroth, όπως γίνεται αντιληπτός μέσα από τα προσεκτικά σχεδιασμένα sandboxes της Blizzard. Αυτό αλλάζει σήμερα, γιατί το πρώτο τρέιλερ για το Warcraft: The Beginning είναι εδώ.

Στο Warcraft: The Beginning μεταφερόμαστε στην αρχή της ιστορίας και την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ανθρώπων και Ορκ.

Το ειρηνικό βασίλειο του Azeroth βρίσκεται στα πρόθυρα του πολέμου καθώς δέχεται εισβολής από μια άγρια φυλή Ορκ πολεμιστών που προσπαθούν εγκαταλείψουν το σπίτι τους που πεθαίνει και να βρουν νέο. Όταν η πύλη ανοίγει για τη σύνδεση των δύο κόσμων, ο ένας στρατός αντιμετωπίζει την καταστροφή και ο άλλος την εξαφάνιση. Οι δύο ήρωες από τις αντίθετες πλευρές θα βρεθούν σε μια σύγκρουσης που θα αποφασίσει για την τύχη της οικογένειάς τους, τους ανθρώπους τους και το σπίτι τους.

Έτσι αρχίζει μια εντυπωσιακή επική ιστορία δύναμης και θυσίας όπου ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα, και που ο καθένας παλεύει για κάτι.

Πιο συγκεκριμένα, η Blizzard Entertainment και η Legendary Pictures είπαν για την ταινία:

Το WARCRAFT της Legendary είναι μια 3D επική περιπέτεια ενός κόσμου σε σύγκρουση, που βασίζεται στο διεθνώς αναγνωρισμένο σύμπαν της Blizzard Entertainment. Σκηνοθετημένο από τον Duncan Jones (Moon, Source Code) και γραμμένο από τον Charles Leavitt και τον Duncan Jones, το φιλμ είναι παραγωγής Legendary Pictures, Blizzard Entertainment και Atlas Entertainment. Οι παραγωγοί είναι οι Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner και Stuart Fenegan. Οι Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime και Paul Sams αναλαμβάνουν την εκτέλεση παραγωγής. Οι Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter είναι Rebecca Steel Roven είναι στην συμπαραγωγή. Το WARCRAFT θα διανεμηθεί από την Universal Pictures.

Warcraft the beginning-640x426

Πολεμώντας για την Alliance, το «Warcraft» έχει τον Dominic Cooper (Captain America 2, Need for Speed) στον ρόλο του King Llane Wrynn, τον Travis Fimmel (Vikings) ως Anduin Lothar, τον Ben Foster (Lone Survivor) ως Medivh, τον Ben Schnetzer ως Khadgar και την Ruth Negga ως Lady Taria, και από την πλευρά της Horde πολεμάει ο Clancy Brown ως Blackhand, Toby Kebbel (Rock’N’Rolla) ως Durotan και ο Daniel Wu ως Gul’Dan, με την Garona της Paula Patton να βρίσκεται στη μέση όλου αυτού.

Warcraft-The-Beginning-2

To «Warcraft: The Beginning» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2016.

Πατήστε και δείτε το poster
movies-warcraft-the-beginning-poster

Αφήστε το σχόλιό σας