Οι εξωγήινοι επιστρέφουν και ζητούν εκδίκηση

Το Independence Day (Ημέρα της Ανεξαρτησίας) κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της κινηματογραφικής αποκάλυψης. Σπάνια έχουμε δει την ανθρωπότητα να βιώνει τον αφανισμό από μια εξωγήινη απειλή τόσο ζωντανά και τόσο εκρηκτικά όπως στην υπερπαραγωγή του 1996.

Είκοσι χρόνια μετά, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας έρχεται η συνέχεια, που εύστοχα ονομάστηκε Ημέρα της Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή (Independence Day: Resurgence). Το πρώτο τρέιλερ, είναι εδώ και η ίδια εξωγήινη απειλή επιστρέφει και αυτό είναι μεγαλύτερη, πιο κακιά και πιο θανατηφόρα από ποτέ.

Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

Η συνέχεια φαίνεται πως θα ακολουθήσει πιστά την ίδια συνταγή της πρώτης ταινία. Bill Pullman και Jeff Goldblum θα επιστρέφουν στους ρόλους τους, μεγάλος απών ο Will Smith, και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθετε και πάλι ο Roland Emmerich. Και δόξα τω Θεώ, σε μια εποχή που reboots και sequels μπορεί να είναι απογοητευτικά το «Ημέρα της Ανεξαρτησίας: Αναβίωση», το αναμένουμε πως και πως.

Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή αναμένεται στις αίθουσες στις 23 Ιουνίου 2016 από την Odeon.

Αφήστε το σχόλιό σας