Το πρώτο trailer του teaser για την συνέχεια του Kingsman είναι έξω, και η πρώτη σου αντίδραση μόλις πατήτεις play θα είναι «Τα έπαιξε το YouTube; Κόλλησε ο chrome;».

Αλλά χαλάρωσε το πάθαμε κι εμείς. Το trailer του Kingsman: The Golden Circle είναι σπασμένο σε πολλά καρέ που ενώνονται μαζί τους και περνάνε ταχύτατα από την οθόνη μας. Αυτό το έκανε επίτηδες η 20th Century Fox για να τρολάρει λίγο την μανία που υπάρχει με τα τρέιλερς.

Δείτε το:

Δείτε μερικά από τα καρέ:

Το Kingsman: The Secret Service εισήγαγε τον κόσμο τον Kingsman – έναν ανεξάρτητο, διεθνή οργανισμό πληροφοριών που λειτουργεί με το υψηλότερο επίπεδο διακριτικής ευχέρειας, ο απώτερος στόχος του οποίου είναι να κρατήσει τον κόσμο ασφαλή.

Στο Kingsman: The Golden Circle, οι ήρωές μας αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση. Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά γραφεία τους και ο κόσμος κρατείται όμηρος, το ταξίδι τους οδηγεί στην ανακάλυψη μιας συμμαχικής κατασκοπευτικής οργάνωσης στις ΗΠΑ που ονομάζεται Statesman, που χρονολογείται από την ημέρα που ιδρύθηκαν και οι δύο.

Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τη δύναμη και τη νοημοσύνη των πρακτόρων τους, οι δύο αυτές ελίτ μυστικές οργανώσεις συναθροίζονται για να νικήσουν έναν αδίστακτο κοινό εχθρό, για να σώσουν τον κόσμο, κάτι που γίνεται σιγά σιγά συνήθεια για τον Eggsy…

Αφήστε το σχόλιό σας