Ύστερα από λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του debut single του Juicy J “Bandz A Make Her Dance”, το τραγούδι που για την The Washington Post ήταν το #2 τραγούδι για το 2012, ξεκινάει το νέο έτος και γίνεται χρυσό με πάνω από 500 χιλιάδες πωλήσεις. Για την προώθηση του single ο Juicy J περιόδευσε με τον Wiz Khalifa στα πλαίσια της sold out 48 city “2050 Tour” μαζί με τους Taylor Gang και Chevy Woods, Lola Monroe, Tuki Carter και Berner.

«Είμαι συγκλονισμένος με την επιτυχία του single. Το γεγονός ότι είναι κάτι το οποίο δημιούργησα σε ένα μικρό διαμέρισμα στο DC είναι αδιανόητο», είπε ο Juicy J. «Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, δεν μπορώ να περιμένω να ακούσετε ολόκληρο το album!».

Ο Juicy J αυτή την περίοδο βρίσκεται στο studio δουλεύοντας το debut album του, το οποίο το COMPLEX  MAGAZINE το έχει στην λίστα με τα πιο αναμενόμενα albums της χρονιάς και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013. Παραγωγή στο άλμπουμ έχουν κάνει οι Juicy J, Wiz Khalifa και ο Dr Luke ενώ θα έχει συμμετοχές από Wiz Khalifa, Chris Brown, Trey Songz, Young Jeezy και Big Sean.

Δείτε το video του “Bandz A Make Her Dance” το οποίο έχει ξεπεράσει τις 14 εκατομμύρια προβολές:

Αφήστε το σχόλιό σας