Το πρώτο κατάστημα ecstasy στον κόσμο ανοίγει την Δευτέρα

Μόνο στο Άμστερνταμ…

Οι Ολλανδοί είναι μπροστά στο παιχνίδι, όταν πρόκειται για ναρκωτικά και της «ασφάλειας» των ναρκωτικών. Ωστόσο φαίνεται πως κινείται πολύ γρήγορα καθώς ένας νέος οργανισμός κινείται με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος ecstasy στον κόσμο στο Άμστερνταμ.

Από τις 18 Μαΐου, δηλαδή από τη Δευτέρα, η μεγαλύτερη πολιτική οργάνωση νέων στην Ολλανδία θα το ανοίξει κατάστημα στο ευρύ κοινό, όπως αναφέρει το Decoded Magazine. Η οργάνωση αντιπροσωπεύει τα μέλη της νεολαίας του μεγαλύτερου Φιλελεύθερου Δημοκρατικού κόμματος στο ολλανδικό κοινοβούλιο.

Το ecstasy εξακολουθεί να είναι απαγορευμένο στην Ολλανδία, αλλά η πολιτική οργάνωση εξακολουθεί να κινείτε, όπως έχει προγραμματιστεί.

Ο στόχος που προσπαθούν να πετύχουν είναι πως η «ρύθμιση είναι καλύτερη από το ν’ αφήνεις την διανομή της σε παράνομους πλανόδιους εμπόρους ναρκωτικών». Με την αγορά κατακλύζεται από κακοφτιαγμένη ecstasy και χωρίς τη ρυθμιστική διαδικασία για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αυτό που πραγματικά ψάχνετε, το νέο κατάστημα θα φέρει ένα νέο σύστημα για να διασφαλιστεί τη σωστή μείωσης της βλάβης.

Το κατάστημα θα είναι ανοιχτό μόνο για μια μέρα και είναι μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας για να πιέσει το κοινοβούλιο στη μεταρρύθμιση των σημερινών νόμων. Η πρωτοβουλία πολιτών, MDMJA, θα πρέπει να έχει 40,00 υπογραφές για να απαιτήσει μια επίσημη απάντηση από την κυβέρνηση.

Αφήστε το σχόλιό σας