Maroon 5 - Overexposed
Maroon 5 - Overexposed

 Maroon 5, βγήκε το  «Overexposed» αλλά εργάζονται ήδη στο νέο τους άλμπουμ

Μόλις κυκλοφόρησε το το νέο τους άλμπουμ «Overexposed» -που τα παει καλά στα chart τη πρώτη εβδομάδα Κυκλοφορίας του-αλλά οι Maroon 5, ήδη σκέφτεται το μέλλον.
Το γκρουπ επιβεβαίωσε ότι ήδη εργάζονται πάνω σε νέα τραγούδια και στη δημιουργία μουσικής για το επόμενο τους άλμπουμ . Λοιπόν, ναι. Είμαστε μόλις στο δεύτερο single “One more night” , αλλά όπως φαίνεται είναι ήδη παλιό μπροστά στη ξέφρενη δημιουργικότητα τους. Και όλα αυτά επιβεβαιώνονται από τον κιθαρίστα James Valentine.
“Νομίζω ότι είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι από ποτέ και αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να δουλεύουμε μόνο στη μουσική. Συνήθως θα είχαμε πάει σε περιοδεία, θα είχαμε διασκέδαση και στη συνέχεια θα είχαμε επιστρέψει σπίτι, χρησιμοποιώντας αυτή το χρόνο να ηχογραφήσουμε ένα άλλο άλμπουμ.Τώρα πιστεύω πως βρισκόμαστε σε ένα σημείο που νιώθουμε ότι υπάρχει πολύ περισσότερη μουσική σε μας από αυτή (που μόλις κυκλοφόρησε). Δουλεύουμε πολύ σκληρά, πιστεύω ότι η επόμενη δουλειά μας θα είναι έτοιμη νωρίτερα από ότι έχει συμβεί με τα προηγούμενα μας άλμπουμ”

Αυτά είπε ο κιθαρίστας των Maroon 5, που όπως φαίνεται το έχουν πάρει ζέστα το θέμα.

Αφήστε το σχόλιό σας