Το νέο video του Snoop Dogg λέει κλόουν τον Donald Trump

Το Lavender είναι ένα από τους ακρογωνιαίους λίθους του νέου άλμπουμ των BadBadNotGood, instrumental γκρούπ από νεαρούς Καναδούς που είναι κάπου μεταξύ τζαζ και ραπ. Το πρωτότυπο τραγούδι είναι σε συνεργασία με τον Kaytranada, Καναδός dj/παραγωγός με μια μανία για ό, τι είναι funk.

Τώρα κυκλοφόρησε το video του Lavender και δεν είναι πλέον ένα ορχηστρικό κομμάτι, αλλά ένα hit στο οποίο ραπάρει ο Snoop Doggy Dogg. Το video είναι ευφυές, με έναν κόσμο από κλόουν που φαντάστηκε ο σκηνοθέτης Jesse Wellens, όπου υπάρχει σίγουρα περιθώριο για κοινωνική κριτική του τι γίνεται σήμερα, όπως ο Trump και οι αστυνομικές καταχρήσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Snoop «το τραγούδι δεν θέλω να είναι διαλεκτικό, αλλά μόνο πραγματικό, που δίνει φωνή στους ανθρώπους που δεν έχουν φωνή», είπε στο Billboard. «Ο ίδιος ο κόσμο γίνεται μια φάρσα, και η ιδέα του Jesse (ο σκηνοθέτης) είναι πραγματικά τέλεια είτε την δεις από τη μεριά της τέχνης είτε από εκείνη της πραγματικότητας. Γιατί αν παρατηρήσετε μερικούς από αυτoύς του γ@@ιολιδες, θα διαπιστώσετε ότι είναι οι κλόουν». Ονόματα δεν αναφέρονται αλλά ο Ronald Klump στο βίντεο έχει κάποιο συσχετισμό με τον Donald Trump.

Ο Snoop δεν αποκλείει ότι αυτή η έκδοση του τραγουδιού θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ του «Never Left», που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Αφήστε το σχόλιό σας