Οι Chromeo θέλουν να φέρουν το funk απευθείας στο κινητό σου.

Το electrofunk δίδυμο κάνει πρεμιέρα στο νέο video clip του «Come Alive» μέσα από την εφαρμογή του Shazam.

Οι χρήστες του Shazam μπορούν να βάλουν να παίξει το το τραγούδι στον player του SoundCloud που θα βρούνε πιο χαμηλά, να ανοίξουν την εφαρμογή του Shazam και να τη βάλουν να ψάξει το τραγούδι των Chromeo που το χαρακτηρίζουν τα φωνητικά του Toro y Moi.

Muse, Arcade Fire και Lana Del Rey στο Coachella Festival 2014

Το video του «Come Alive» αργότερα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στο Vevo και στο YouTube.

«Η νέα τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητάς μας, ως μπάντα,» είπε ο Dave 1. και πρόσθεσε, «Έχουμε απέκτησε φήμη μέσω των μουσικών blogs και τώρα ζούμε σε πλατφόρμες music-streaming. Τώρα ποιος δεν χρησιμοποιεί το Shazam κάθε μέρα; Είναι τιμή για μας να είμαστε οι πρώτοι που θα κάνουμε πρεμιέρα ένα μουσικό βίντεο χρησιμοποιώντας την υπηρεσία τους.»

https://soundcloud.com/chromeo/come-alive-feat-toro-y-moi

Θυμίζουμε πως το 2013, ο Jay Z έδωσε 1 εκατομμύριο αντίτυπα του άλμπουμ του στους ιδιοκτήτες Samsung Galaxy μέσω ενός app, που επηρέασε τη Recording Industry Association of America να εκσυγχρονίσει τη 55ετή διαδικασία πιστοποίησης της ώστε να συμπεριλάβει αμέσως και τις ψηφιακές πωλήσεις. Η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ και τα βίντεο για κάθε τραγούδι από το άλμπουμ, αποκλειστικά στο iTunes χωρίς κανένα από τον παραδοσιακό τρόπο προώθησης και μάρκετινγκ. Κάτι αντίστοιχό έκανε και η Mariah Carey που το νέο της νέο single έκανε πρεμιέρα στο Facebook, ενώ το ίδιο έκαναν ο Jay Z και ο Bruno Mars που τα video τους έκαναν πρεμιέρα στο Facebook.

Αφήστε το σχόλιό σας