Η 20th Century Fox αποκάλυψε το τελευταίο τρέιλερ για την επανεκκίνηση της ταινίας Fantastic Four και είναι το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Οι Fantastic Four, η μακροβιότερη ομάδα υπερηρώων της Marvel επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και το τρέιλερ μας δίνει μόνο μια πρώτη γεύση από τι πρέπει να περιμένουμε.

Με μια υπερδιάστατη στροφή σχετικά με την ιστορία της προέλευσης της ομάδας έχουμε μια καλύτερη ματιά στις υπερδυνάμεις τους, από τον Human Torch (Michael B. Jordan) σε «flame on» mode, στον Mr. Fantastic (Miles Teller) που θέλει να λύσει το πρόβλημα.

Το τρέιλερ προσφέρει επίσης μια πιο προσεκτική ματιά στο The Thing (Jamie Bell), παραδοσιακά έναν από τους δυσκολότερους χαρακτήρες της ομάδας να αποδώσεις ρεαλιστικά λόγο του βραχώδους εξωτερικού του. Ακόμη και Sue Storm aka The Invisible Woman (Kate Mara) προσφέρει την πιο ισχυρή έκδοση του χαρακτήρα να γίνεται αόρατη και της δύναμης του δυναμικού πεδίου που δημιουργεί.

Μετά το ταξίδι τους σε ένα σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν το οποίο μεταβάλλει τη φυσική τους μορφή σε συγκλονιστικό τρόπο οι  ζωές τους θα αλλάξουν και θα πρέπει να μάθουν να αξιοποιήσουν τις τρομακτικές νέες δυνάμεις τους και να συνεργαστούν για να σώσουν τη Γη από έναν πρώην φίλο. Τον μεγάλο εχθρό Dr. Doom.

Το αναμένουμε πως και πως το Καλοκαίρι στις αίθουσες. Υπομονή μέχρι τις 6 Αυγούστου!

Αφήστε το σχόλιό σας