Αρχική People ShowBiz Το νέο τατουάζ του Justin Bieber έχει μια φιλοσοφική έννοια

Το νέο τατουάζ του Justin Bieber έχει μια φιλοσοφική έννοια

-

Δες και αυτά

Οι σημαντικοί προβληματισμοί του Justin

Ο Justin Bieber πρόσθεσε ένα νέο τατουάζ στην ατελείωτη συλλογή του και μάλιστα είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν πρέπει να μαντέψουμε την σημασία, επειδή ο τραγουδιστής του «2U» τη λέει ξεκάθαρα στο Instagram.

«Better at 70», είναι η φράση που ο Justin Bieber είπε να του χτυπήσουν πάνω από το γόνατο και όπως λέει η τελευταία λέξη της μόδας επέλεξε μια γραμματοσειρά που μοιάζει με χειρόγραφη.

Δημοσιεύοντας το νέο του τατουάζ στο Instagram, ο καλλιτέχνης δείχνει τον προβληματισμό του σχετικά με τις ενέργειες που έκανε στο παρελθόν και τους στόχους του για το μέλλον. «Έχω σκεφτεί πολλά πράγματα στη ζωή μου, τα λάθη, τις ανασφάλειες, και ακόμα κι αν ένιωσα πως έχασα πολύ χρόνο, τώρα θέλω να βελτιωθώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα», έγραψε ο Justin Bieber.

View this post on Instagram

Today is gonnna be better than yesterday

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Σε φιλοσοφικό mood, ο τραγουδιστής δημοσίευσε επίσης μια φράση για να του δώσει κίνητρο. Τις τελευταίες ημέρες τον είχαν δει παρέα με τον πιστό του πάστορα, Carl Lentz, και τη γυναίκα του, Laura: έχουν βάλει το χέρι τους στην πνευματική βουτιά Justin;

Αφήστε το σχόλιό σας