Ο Πρόδρομος έχει ένα τραγούδι το οποίο αρχίζει να γίνεται το νέο κόλλημα του κοινού, αλλά και του «επώνυμου» κοινού… και τιτλοφορείται «Νταβαντούρι».

Ο νεαρός τραγουδιστής μας συστήθηκε πριν από μερικά χρόνια και έως τώρα έχει κάνει αρκετά πράγματα στο χώρο της μουσικής.

Γιος του τραγουδιστή, Αντύπα, όμως φαίνεται ότι ο ίδιος αρχίζει και χαράζει μόνος του τη δική του πορεία, σε μονοπάτια που ξέρει ότι θα κεντρίσουν το νεανικό κοινό κι όχι μόνο.

Πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησε το νέο του single, «Νταβαντούρι» και πολλοί είναι οι επώνυμοι που έπαθαν πλάκα με το συγκεκριμένο τραγούδι.

Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, μιλάει γι’αυτό και το τεράστιο «κόλλημα» που έχει φάει…

Σχεδόν καθημερινά το «Νταβαντούρι» παίζει στην εκπομπή όπου παρουσιάζει ‘Στη φωλιά των Κουκου», καθώς γίνονται πολλά video που βλέπουμε στο instagram καθώς το χορεύουν και το τραγουδάνε, ενώ τις προάλλες που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Εδώ», ο Κρατερός Κατσούλης είπε όλη την ιστορία πίσω από αυτό το τραγούδι και γιατί του αρέσει τόσο πολύ. Έτσι συνεπήρε μαζί και την παρουσιάστρια στο ρυθμό του τραγουδιού, αλλά και ταυτόχρονα και το Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που βρίσκονταν κι αυτοί στο στούντιο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα και να ακούσετε το official release του τραγουδιού από τη Spicy:

 

Αφήστε το σχόλιό σας