Απλοί και pro gamers έχουν ένα νέο μυστικό όπλο.

Ανακοινώθηκε τον Ιούνιο στην E3, το νέο ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite της Microsoft ($ 150) είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία με το στοκ σχεδόν να έχει εξαντληθεί. Το γιατί;

Το Xbox Elite είναι κατασκευασμένο για να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αρκετά προσαρμόσιμο για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς (σκεφτείτε pro-επιπέδου) παίκτες. Αυτό που το κάνει μοναδικό, είναι η ικανότητά του να προσαρμόζεται. Thumbsticks και D-pad είναι μαγνητικά και μπορούν να ανταλλαχθούν γρήγορα για διαφορετικά στυλ, ανάλογα με το τι παιχνίδι θέλετε να παίξετε.

11a17be2-d9e0-46f4-a0ff-6cfd5ef06af6

Το Xbox Elite διαθέτει τέσσερις υποδοχές για χειριστήρια τύπου paddle με δυνατότητα εναλλαγής. Προσαρμόστε και αφαιρέστε τα με ευκολία χωρίς κανένα εργαλείο. Επιλέξτε την προσαρμογή μερικών ή όλων των χειριστηρίων τύπου paddle και διαμορφώστε το χειριστήριο ώστε να ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σας.

836fa590-abf7-4864-96e5-91e89ec990fe

Τα χειριστήρια τύπου paddle δίνουν στα δάχτυλά σας μεγαλύτερο έλεγχο, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε εντυπωσιακότατες κινήσεις και να απολαμβάνετε πιο αποτελεσματικό έλεγχο. Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να απομακρύνετε τον αντίχειρα από το μοχλό για να εκτελέσετε πολύπλοκους συνδυασμούς αλμάτων, στόχευσης και βολών. Με την εφαρμογή*, μπορείτε να εκχωρήσετε μια ευρεία γκάμα εισόδων σε κάθε χειριστήριο τύπου paddle.

Επιλέξτε από μια ποικιλία μεταλλικών μοχλών και πληκτρολογίων κατεύθυνσης για προσαρμοσμένο έλεγχο και εργονομία. Ανακαλύψτε διαμορφώσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ακρίβεια, την ταχύτητα και την εμβέλεια με μοχλούς διαφόρων σχημάτων και μεγεθών. Το χειριστήριο Xbox Elite προσαρμόζεται στο μέγεθος του χεριού και στο στιλ παιχνιδιού σας. Θα απολαμβάνετε καλύτερο έλεγχο είτε πρόκειται για παιχνίδια FPS, αγώνες ταχύτητας, παιχνίδια μάχης, είτε άλλα είδη παιχνιδιών. Το νέο, πολυεδρικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης διευκολύνει την πιο αξιόπιστη εκτέλεση συνδυαστικών κινήσεων, ενώ το συμβατικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης παρέχει έλεγχο με ακρίβεια στην αλλαγή όπλων ή στην εκτέλεση ενός χτυπήματος.

1485418132999600198

Το ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς και μια ποικιλία εξαρτημάτων με δυνατότητα εναλλαγής. Στη συσκευασία θα βρείτε:

  • Ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite
  • Θήκη μεταφοράς
  • Σετ 4 χειριστηρίων τύπου paddle
  • Σετ 6 μοχλών: τυπικά (2), μακρόστενα (2) και με θόλο (2)
  • Σετ 2 πληκτρολογίων κατεύθυνσης: πολυεδρικό και τυπικό
  • Καλώδιο USB
  • Μπαταρίες τύπου AA
  • Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης και Εγχειρίδιο προϊόντος

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας